Autonieuws

Ideale last-minute vakantieauto: 7-zitter Honda Odyssey V6 Prestige in JDM spec

augustus 7, 2023

Honda Odyssey V6 Prestige

Je zult niet de enige Nederlander zijn die het inmiddels gehad heeft met het typische Hollandse zomerweer. Vrijwel alle last-minute vliegvakanties naar de zon zitten daarom volgeboekt. Je zult dus de auto moeten pakken als je last hebt van vitamine D-tekort. We hebben een auto gevonden waarmee je morgen nog met zeven personen naar Zuid-Europa kunt rijden: een Honda Odyssey V6 Prestige.

Originele gezinsauto

De auto, die in Zwolle te koop staat, is volgens de Marktplaats-verkoper momenteel de enige eerste generatie Honda Odyssey V6 in heel Europa. De 7-zitter is uit Japan geïmporteerd – en dus rechtsgestuurd – en is mechanisch helemaal perfect en roestvrij. Voorin de kilometervreter ligt een stevige 3,0-liter V6, die – indien haast – dankzij een VTEC-systeem lekker aan het gas kan hangen.

Extra uniek

Op de kilometerteller van de uit 1998 afkomstige Odyssey staat 71.111 kilometer. De Honda is uit de fabriek gekomen met een Prestige-bodykit. Hij rolt op uit Japan geïmporteerde 18-inch SSR Vienna velgen. Wat de auto van je buurman op de camping zeker ook niet zal hebben: luchtvering.

Ruim

Er passen zeven personen in de auto – de achterste twee stoelen hebben zelfs aparte klimaatregeling – maar je kunt natuurlijk ook de achterste zitrij thuislaten. De tweede zitrij kun je omhoog klappen, waardoor je – bij wijze van spreken – een kleine tent kunt opzetten achterin. Wij zouden gewoon lekker een matras achterin gooien, want dankzij twee glazen daken kunt je ’s nachts heerlijk naar de sterren kijken.

De advertentie staat HIER

Bekijk ook: