Autonieuws

Toyota introduceert ProAce Max: bekende verpakking, ander logo

november 15, 2023

En dat is drie!

Toyota heeft nu een bedrijfsbus in alle maten, want na de ProAce City en ProAce Worker vormt de ProAce Max het derde model in de line-up. De Toyota ProAce Max is verkrijgbaar in twee wielbases, drie lengtes en drie hoogtes voor meerdere laadmogelijkheden. In de grootste uitvoering heeft het model een laadcapaciteit van 17 m³. Het platform is flexibel van opzet voor ombouwmogelijkheden. Hij is verkrijgbaar in een- of drieweg kipper- en dropside-configuraties, inclusief de optionele Chassis, Platform en Crew Cab lay-out met twee rijen zitplaatsen.

Toyota ProAce Max Electric actieradius

Laden en lossen is eenvoudig dankzij deuren over de volledige hoogte en een praktische vierkante opening met lage drempel voor een gemakkelijke toegang. Voor het eerst bij een Toyota openen de deuren 270 graden, waardoor de laadruimte langs de stoeprand en de toegang tot de cabine worden gemaximaliseerd. De Toyota ProAce Max Electric heeft een actieradius tot maximaal 420 kilometer.

Tien jaar garantie

Net als voor elke Toyota geldt ook voor de nieuwe Toyota ProAce Max tien jaar garantie, zolang de auto in onderhoud is bij de officiële Toyota-dealer of Erkend Reparateur. Tien jaar garantie geldt ook op het batterijpakket van de batterij-elektrische variant. Meer details over de ProAce Max maakt Toyota binnenkort bekend.

Toyota ProAce Max