Autonieuws

Opel Corsa Electric YES: een speciaaltje van Opel

februari 26, 2024

Algemeen directeur van Opel Nederland

“Is onze nieuwe, exclusieve Corsa rijk uitgerust? Trekt hij de aandacht? En vooral: biedt hij veel rijplezier en is hij lokaal emissievrij? De nieuwe Corsa Electric YES kan al deze vragen ‘volmondig’ beantwoorden met: ‘YES, of Corsa!’”, zegt Andres van der Kuil, algemeen directeur van Opel Nederland. “Met deze speciale limited edition brengen we onze succesvolle campagne naar de straat en laten we zien dat we doen wat we beloven – met vele voordelen voor de klant.”

Interieur Opel Corsa Electric YES

Mocht de Rekord Red-kleur je niet bevallen: Opel levert de YES-editie optioneel ook in andere kleuren. Ook in het interieur zijn sterke contrasten te vinden. De bestuurder en voorpassagier nemen plaats op sportstoelen die zijn bekleed met stof en kunstleder. Rode accenten en donkere hemelbekleding benadrukken de sportieve uitstraling.

Opel Corsa Electric YES

Verdere uitrusting

De vele standaard rijhulpsytemen, Keyless Start, 16-inch lichtmetalen wielen, parkeersensoren achter en de automatische klimaatcontrole maken deze gelimiteerde editie van de elektrische Corsa nog aantrekkelijker. De versie heeft verder een 10-inch touchscreen, Apple CarPlay of Android Auto, draadloze smartphone-integratie en OpelConnect-diensten. Connect Plus-diensten zijn gratis beschikbaar voor zes maanden na aanvang van de fabrieksgarantie.

Aandrijflijn Opel Corsa Electric YES

De volledig elektrische Opel Corsa Electric YES biedt al bij de eerste aanraking van het stroompedaal volop rijplezier dankzij de 100 kW (136 pk) sterke elektromotor met 260 Nm koppel. De 50 kWh-batterij draagt bij aan de actieradius tot 357 kilometer (WLTP).

Prijs

Het speciale model is nu te bestellen voor 30.949 euro (inclusief afleverkosten; fiscale waarde 29.950 euro). Na aftrek van de overheidssubsidie voor particulieren (SEPP) is de Corsa Electric YES al beschikbaar vanaf 27.999 euro.


Opel Corsa Electric YES


Opel Corsa Electric YES


Opel Corsa Electric YES