Autonieuws

De dikste Hyundai i10 van Nederland kost een prikkie

februari 13, 2023

Hyundai i10 met pikante ‘I’m loving it’-stickers

Deze Hyundai i10 is duidelijk in handen geweest van een liefhebber. Er zijn kosten noch moeite gespaard om deze i10 de uitstraling te geven die past bij een A-segment hatchback. Supersnelle striping geeft deze Hyundai het absolute wow-gevoel. Let ook op de lichtmetalen wielen met twotone-kleurstelling (wit en afgebladderd wit), de riante dakspoiler, sideskirts, de kippengaasgrille en zeer pikante stickers op de voorbumper. De eigenaar is ook fan van McDonalds, getuige de ‘I’m loving it’-sticker.

Kuipstoelen met vierpuntsgordels

Dan hebben we het interieur nog niet genoemd. Want kijk eens even naar het sportstuur en de twee kuipstoelen met vierpuntsgordels. Het dashboard is verder deels in blauw gespoten, maar ook deels in wit. De pook van de handgeschakelde vijfbak is Fast & Furious-waardig. Boven de JVC-geluidsinstallatie zijn drie schakelaars te vinden met ‘carbon’ klepjes. De functies van deze knoppen zijn onbekend. Dat mag de nieuwe eigenaar gaan ontdekken na betaling van 2.499 euro, want dat moet deze Hyundai i10 opleveren. Hij staat te koop bij Mobiliteits Service Evert B.V.

Hyundai i10 Interieur

Maximale downforce

Deze Hyundai i10 uit 2009 heeft al wel wat ervaring. Met een kilometerstand van bijna 250.000 kilometer heeft de A-segment hatchback dus al de nodige kilometers gereden. Hij is uitgerust met een 1,2-liter benzinemotor met 77 pk. Dankzij het nodige spoilerwerk profiteer je van 2 kilogram downforce bij een topsnelheid van 164 km/u. De 0 naar 100 km/u-tijd bedraagt met wind in de rug 12,8 seconden. Een sperdifferentieel moet je er zelf bij verzinnen.


Hyundai i10






































Hyundai i10 Interieur