AutoRAI Podcast

AutoRAI Podcast #7 | EU-verbod verbrandingsmotoren wankelt, Renault Espace keert terug als SUV, populairste caravantrekkers van Nederland en alles over het ‘nieuwe’ automerk Smart

maart 13, 2023

In de zevende aflevering van de AutoRAI Podcast praten we over het EU-verbod op verbrandingsmotoren (per 2035) dat ineens op losse schroeven staat, de Renault Espace die terugkeert als SUV en de populairste trekauto’s onder caravanrijders in Nederland. Dat doen we met onze vaste host Jur Raatjes en AutoRAI-journalisten Nile van Leeuwen en Wim Otten. Daarnaast is Eva Hoonhout, Country Sales Manager bij Smart Nederland, te gast om alles te vertellen over de nieuwe start van het merk en het nieuwste model, de Smart #1. Verder vertelt AutoRAI-redacteur Bart Oostvogels over zijn rijervaring met de nieuwe BMW iX5 Hydrogen en over het design van de nieuwe Toyota Prius. Enjoy!

Luister AutoRAI Podcast #7

Alle afleveringen van de AutoRAI Podcast zijn ook beschikbaar via Apple Podcasts. Abonneer je bij je favoriete podcastkanaal om niets te missen van de volgende afleveringen. Weet je het antwoord van de ‘30 Seconds‘? Stuur je antwoord naar podcast@autorai.nl!