Autonieuws

Zo wordt jouw bus een visitekaartje voor je bedrijf

februari 14, 2024

Bij het uitzoeken van een bedrijfswagen speelt meer dan alleen praktisch nut. Je bus is namelijk ook een visitekaartje. Elk type en merk brengt een unieke uitstraling met zich mee, net als het design diverse richtingen op kan. In dit artikel ontdek je hoe je jouw bus transformeert tot het perfecte visitekaartje van je onderneming.

Een kwalitatief hoogstaande bus, mooi in de verf, met heldere kleuren of een humoristische leus op de zijkant trekt de aandacht op de weg, waardoor potentiële klanten je sneller herkennen. Beter nog is het om aan te komen rijden in een bus die er piekfijn uitziet, in plaats van een die er vuil en slecht onderhouden uitziet.

Hieronder een aantal tips om je bus om te toveren tot het ideale visitekaartje voor je zaak.

1. Professionele look

Je bedrijfswagen is vaak het eerste beeld dat men van je zaak krijgt. Zorg er dus voor dat je bus er schoon en verzorgd bij staat. Dit draagt, bewust of onbewust, bij aan het imago van je onderneming. Een representatieve bus weerspiegelt professionaliteit en toewijding aan kwaliteit.

2. Doordacht design

Kies bewust je merk en model, passend bij de identiteit van je bedrijf. Voor een moderne, snelle uitstraling is een Volkswagen Caddy een goede keus. Zoek je meer degelijkheid en betrouwbaarheid, overweeg dan een Ford Transit Custom.

3. Efficiënte inrichting

Goed gereedschap is het halve werk. Met een efficiënte inrichting van je bus, zowel intern als extern, toon je expertise. Een schilder heeft bijvoorbeeld vaak een imperiaal nodig. Een doordachte inrichting toont niet alleen praktisch inzicht maar ook professionaliteit. Laat je adviseren door specialisten voor de beste inrichting.

4. Val op in het verkeer

In een standaard witte bus zonder belettering val je niet op. Benut de kans op gratis reclame door je bus opvallend te kleuren of te voorzien van je bedrijfsnaam. Bij Dutch Vans bieden we professionele belettering en zelfs volledige wrapping aan.

5. Houd lijn met je huisstijl

Zorg dat de kleuren en het logo van je bus passen bij de huisstijl van je bedrijf. Een mismatch kan verwarrend zijn. Laat je logo opvallen, op een manier die past bij wat je wilt uitstralen.

6. Laat milieubewustzijn zien

Met een elektrische of milieuvriendelijke bus laat je zien dat je onderneming maatschappelijk betrokken en toekomstgericht is. Dit maakt altijd een positieve indruk. Bekijk bijvoorbeeld de Nissan E-NV200.

7. Onderscheid jezelf

Je bedrijfswagen kan helpen om je te onderscheiden van concurrenten. Kies een voertuig dat past bij je bedrijf en opvalt in je sector. Overweeg een alternatief voor de gangbare keuzes in je branche.

8. Een sterke slogan

Tot slot: een unieke slogan kan blijven hangen of een glimlach veroorzaken. Afhankelijk van je bedrijf kan een leuke, slimme of stijlvolle leus effectief zijn. Zet je creatieve team aan het werk om iets unieks te bedenken.

Advies nodig? Benieuwd hoe jouw bus het ideale visitekaartje van je onderneming kan worden? Neem daarvoor contact op met Dutch Vans, dé plek voor het aanschaffen van de perfecte bedrijfswagen occasion. De experts staan voor je klaar.