Autonieuws

Yamaha Ténéré te winnen bij openingsfestijn Goedhart Motoren

mei 4, 2022

“Met onze motorwinkel waren we al een van de grootste in de Benelux”, zegt Berry Goedhart, “Nu mogen we ons rekenen tot de grootste in Europa. We hebben de zaak in de afgelopen wintermaanden compleet verbouwd tot een Megastore. De vorig jaar geopende Outlet Store is verbonden met onze showroom waardoor we van 4.000 naar 6.000 vierkante meter zijn gegroeid. De kledingwinkel is groter dan ooit. De Outlet Store blijft. Het is dus geen pop-up store meer. En de nieuwste motoren staan uitgestald in de nieuwe Megastore. Door de uitbreiding is er extra ruimte gemaakt voor de merken Aprilia, Vespa, Piaggio en Moto-Guzzi. Van het laatst genoemde merk zijn we sinds februari dealer. Nieuw is ook onze speciale ruimte voor het afleveren van motoren.”

Grande Opening groots festijn

De opening is vandaag gestart. Het wordt een waar festijn dat voortduurt tot en met zondag 8 mei. Goedhart Motoren verwacht voor de Grande Opening wel zo’n 15.000 bezoekers met allemaal één gedeelde passie: motoren. Iedereen kan profiteren van prachtige deals, maar ook genieten van motorplezier, eten, drinken (non-alcoholisch) en live muziek.

Nieuw: kledingmerk REV’IT

Een uitgebreide collectie motorkleding, helmen, motor-accessoires en motoren voor aantrekkelijke prijzen is te vinden in de kledingshop en de Outlet Store. Een belangrijke nieuwkomer in de kledingshop is het motorkledingmerk REV’IT: kleding met een nieuwe kijk op design, prijswinnende protectie en vol technische features.

Verloting met als 1e prijs: Yamaha Ténéré

Bij een loterij tijdens de opening maken bezoekers kans op mooie prijzen. Je krijgt een gratis lot bij bestedingen boven de 100 euro. De loten zijn ook los te koop voor 5 euro. Er is kans op maar liefst zes prijzen, waaronder als 1e prijs een Yamaha Ténéré t.w.v. €12.099,-. Loten zijn in te leveren tot en met zondag 8 mei 2022. Notaris L.T. ter Wal zal de trekking op 8 mei aan het einde van de middag live verrichten.

Diverse extra services

Tijdens de Grande Opening zijn er diverse speciale services, zoals het gratis Noizzes gehoorbescherming aanmeten, direct inbouwen van SENA communicatiesystemen, Shoei helm Personal Fitting en Goedhart verzekeringen. 

Openingstijden Grande Opening

Het openingsfestijn in Bodegraven is van 4 tot en met 8 mei. Goedhart Motoren regelt het parkeren in de nabije omgeving aan de Europaweg in Bodegraven. De openingstijden van de Grande Opening zijn:

Woensdag: 08:30 tot 20:00 uur
Donderdag: 08:30 tot 20:00 uur
Vrijdag: 08:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: 08:30 tot 17:00 uur
Zondag: 12:00 tot 17:00 uur