Autonieuws

Wheels at the Palace: een nieuwe naam voor vertrouwd recept

juni 6, 2023

Autoliefde

Wheels at the Palace is de nieuwe naam van Nederlands mooiste en breedste auto-evenement van het jaar. “Met de naamswijziging willen we benadrukken dat het evenement niet alleen om klassieke auto’s en youngtimers draait, maar om de autoliefde in het algemeen”, aldus Jan-Peter Nijmeijers. “Het verleden, het heden én de toekomst – de liefde voor de auto is immers tijdloos.”

Koninklijke locatie

Een nieuwe naam, meer aandacht voor moderne auto’s en modellen van de toekomst en wederom op een bijzondere, koninklijke locatie. En natuurlijk is er nog steeds het belangrijke en internationaal gewaardeerde concours élégance, dat aan de voorkant van het paleis plaatsvindt. Gevierd worden het eeuwfeest van de 24 Uren van Le Mans, de 60ste verjaardag van Automobili Lamborghini en de 110de geboortedag van Aston Martin.Wheels at the Palace

Aan de achterkant van het paleis en rond de paleisvijver zullen heden en toekomst uitgebreid aan bod komen met bekende en nieuwe EV-merken. De auto-industrie ziet in Wheels at the Palace een aantrekkelijk podium om de auto van nu en de mobiliteit van de toekomst te tonen.

Wheels at the Palace heeft meer te bieden dan auto’s alleen. Sponsor KNAC viert er zijn 125-jarig jubileum en er zijn terrassen, foodtrucks, entertainment en paviljoens van restaurateurs en klassiekerspecialisten.

Organisatoren Mick de Haas en Jan-Peter Nijmeijers verwachten dat met de nieuwe naam het evenement kan blijven groeien als een van de toonaangevende auto-evenementen in Europa, waar Verleden, Heden en Toekomst op een boeiende manier samenkomen. Meer informatie op de eigen website van Wheels at the Palace.