Achtergrond Lifestyle & Fun

Wheeler Dealers-presentator Mike Brewer heeft een heerlijke autocollectie

december 12, 2022

Wheeler Dealers

Wheeler Dealers: welke autoliefhebber is er niet mee groot geworden? Het programma kwam in 2003 voor het eerst op de buis en loopt 17 seizoenen later nog steeds. Monteur Edd China hield het in 2017 voor gezien, maar presentator Mike Brewer zoekt nog steeds stad en land af naar leuke tweedehandsjes die hij kan (laten) opknappen en doorverkopen.

Edd China

Publiekslieveling Edd China vertrok in 2017 omdat hij minder tijd op beeld kreeg om technische uitleg te geven over zijn sleutelwerk. Het moest van de zender allemaal sneller en korter. Brewer nam het niet voor China op, wat hem door China en de fans niet met dank werd afgenomen. De twee hebben het inmiddels gelukkig bijgelegd.

Mike Brewer

Brewer is een gewiekste autohandelaar, maar of hij ook écht verstand van auto’s heeft wordt vaak betwist. Ook zijn passie en liefde voor auto’s staat online vaak ter discussie. In een video van het bekende YouTube-kanaal The Late Brake Show zien we dat de Brit weldegelijk een groot autohart heeft. Hij toont zijn persoonlijke collectie, waar van alles tussen staat. Een grote pick-up, een bestelauto, unieke Porsches, Britse sportauto’s en uiteraard een classic Mini. Kijk maar: