Autonieuws

Waar is de popcorn? Dit is de trailer van film Lamborghini: The Man Behind The Legend

november 2, 2022

Verhaal van Ferruccio Lamborghini

In film Lamborghini: The Man Behind The Legend kruipt acteur Frank Grillo – bekend van Kingdom en Boss Level – in de huid van Ferruccio Lamborghini, oprichter van dit fantastische Italiaanse automerk. In de film worden alle details gedeeld over de opkomst van Lamborghini.

Het verhaal van Lamborghini vertelt in een film

Zijn hele leven heeft Ferruccio ervan gedroomd om zijn oude rivaal Enzo Ferrari – in de film gespeeld door Gabriel Byrne, bekend van War of the Worlds – te verslaan. In de film is een belangrijke rol weggelegd voor de Autosalon van Genève. Die autoshow zou voor Ferruccio de kans kunnen zijn om voorgoed voorbij Ferrari te streven, maar dan moet hij wel binnen zes maanden een auto ontwikkelen. Gaat dat lukken?

Officiële trailer Lamborghini

Als petrolhead en fan van het merk is het natuurlijk een niet te missen film. De officiële trailer smaakt in ieder geval naar meer. Bekijk hem hieronder en check ook zeker even alle filmfoto’s die we onder deze video hebben geplaatst.

Releasedatum Lamborghini: The Man Behind The Legend

Deze bijzondere film verschijnt op 18 november 2022. Hij draait in geselecteerde bioscopen, maar is ook digitaal en on demand verkrijgbaar. Het is een uitgave van LionsGate. Kijk hier voor meer informatie over de film Lamborghini.

“You buy a Ferrari when you want to be someone …. You buy a Lamborghini when you are someone.”

Ferruccio Lamborghini in Lamborghini: The Man Behind The Legend