Achtergrond Autonieuws Autosport Formule 1

Video – trailer van Formula 1: Drive to Survive Seizoen 4

maart 1, 2022

Netflix Drive to Survive Seizoen 4

Met het afgelopen seizoen van de Formule 1 als onderwerp moet de serie wel een hit worden. In de laatste ronde van de laatste race werd alles beslist. We zijn benieuwd hoe Netflix het spannendste seizoen in tijden in beeld gaat brengen.

Wel of geen Verstappen?

Max Verstappen heeft tijdens het voorgaande seizoen al laten weten dat hij niet content is met de manier waarop hij door Netflix is neergezet in de serie. Volgens Verstappen werden er stukken uit interviews geplakt onder beelden die niets met de uitspraken te maken hadden. Hij had daarom aangegeven niet meer te willen werken met de streamingdienst. Of hij zijn poot stijf heeft gehouden kunnen we binnenkort zien. Christian Horner komt in ieder geval wel aan het woord in de trailer en ook wordt Max veelvuldig in beeld gebracht.

Lees ook: Zo kijk je gratis naar de Formule 1 in 2022

Wie, wat, wanneer?

De trailer kunt je hieronder alvast bekijken. Op de daadwerkelijke afleveringen van Formula 1: Drive to Survive seizoen 4 moet je nog wachten. Vanaf 11 maart 2022 is de serie op Netflix te zien. Net als bij de voorgaande seizoenen, telt ook dit seizoen tien afleveringen.