Autonieuws

Vernieuwde Juke heeft nieuwe spulletjes maar dat merk je niet aan zijn prijs

april 5, 2024

Wat kost de Nissan Juke?

Nissan plakt een prijs op de vernieuwde Juke: 31.790 euro voor de instapper. De Juke Hybrid heeft een vanafprijs van 35.640 euro en de nieuwe Juke N-Sport is leverbaar vanaf 36.590 euro. De eigenzinnige crossover staat in juni bij de dealer.

Wat is er nieuw?

Er zijn een aantal zaken nieuw, zoals een nieuwe kleur geel. De kleur is voor de Nissan Juke 2024 iets lichter dan die van de vorige generatie. De lakkleur geeft de Juke een frisse en moderne look. Bij de nieuwe N-Sport-uitvoering versterkt de diepzwarte kleur van het dak, de A- en B-stijlen, de buitenspiegels, de wielen, de wielkastranden en de grille de impact van de Juke, zeker in combinatie met de gele carrosseriekleur.

Interieur Nissan Juke 2024

In het interieur heeft Nissan veel werk verzet op het gebied van ontwerp en techniek, wat het leven in de auto plezierig en aangenaam maakt. Niet alleen zijn de middenconsole en het instrumentenpaneel nieuw ontworpen, ook past Nissan nieuwe materialen en bekleding toe, waarbij de pasvorm en de afwerking zijn geoptimaliseerd. Verder is de connectiviteit in de auto helemaal up-to-date dankzij een groot touchscreen en extra functionaliteiten.

Nissan Juke 2024

De eerste verandering die Juke-rijders opmerken in de vernieuwde Juke is het grote formaat van het centrale infotainmentscherm (vanaf Visia). Die meet nu 12,3 inch en is acht graden naar de bestuurder gedraaid om ook de verste rand van de touchscreen binnen handbereik te brengen. Dit versterkt het cockpitgevoel dat Juke-rijders zo waarderen. De bestuurder zal ook het nieuwe, lederachtige bekledingsmateriaal van het stuur waarderen – het ziet er strakker uit en voelt prettig aan. In de video hieronder vertellen we je meer over de vernieuwde Juke: