Autonieuws

Top 5 motorjeans voor dames in 2022

juli 18, 2022

Pando Moto Lorica Kev 02

Deze motorjeans is een must have voor iedere trendy motorrijdster. De skinny fit zorgt voor een elegante pasvorm, terwijl de stretch panelen ervoor zorgt dat de jeans zowel op als naast de motor altijd goed zit. Wat je maten ook zijn, de Pando Moto Lorica 02 komt in diverse lengte en breedte maten. Dus die te grote broeken zonder model zijn verleden tijd!

pando_moto_lorica_motorjeans

John Doe Betty Biker

Dat deze dames motorjeans van John Doe nog steeds op de markt is, komt door de enorme populariteit. Het fijne van de John Doe Betty Biker is dat deze in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Van een skinny fit tot een Highwaist, er is altijd wel een versie die past bij jouw persoonlijkheid en stijl. De Betty motorbroeken komen standaard met zowel knie- als heupprotectie.

john_doe_betty_biker_dames_motorjeans

Macna Jenny Pro

Macna is een Nederlands merk en dat is ook terug te zien in de pasvorm van de Macna Jenny Pro. Gewone Hollandse maten is waarin de broek te verkrijgen is. Ook biedt Macna de Jenny Pro aan als een korte variant. Zo kun je als niet zo groot bent toch deze motorjeans aan. Standaard komt de broek met knieprotectie. Mocht je het fijn vinden, is ook heupprotectie los te verkrijgen.

Macna_jenny_pro_dames_motorjeans

REV’IT! Victoria 2 SF

Net als Macna is REV’IT! ook een Nederlands bedrijf, en hanteert ook West Europese maatvoering. De REV’IT! Victoria 2 SF motorbroek is een slim fit jeans met een hoge taille. De broek is gemaakt van een flexibele Cordura-stof die niet alleen slijtvast is, maar ook bijzonder comfortabel. Op het eerste gezicht zou je niet denken dat er protectie op de knieën zit. Maar niets is minder waar. REV’IT! heeft namelijk knieprotectie toegepast die je haast niet ziet of voelt, maar wel bescherming biedt op het moment dat je het nodig hebt.

revit_victoria_2_dames_motorjeans

 

PMJ Skinny Lady Denim

Het Italiaanse PMJ maakt al jaren super stoere motorjeans. Ook voor vrouwen hebben ze een hoop te bieden. De PMJ Skinny Lady Denim dames motorjeans is een van de meest stijlvolle uit de collectie. Met een slanke pasvorm en een elegante uitstraling wordt deze jeans een bijna onmisbaar item in de motorkledingkast van de vrouwelijk rijder die zich graag casual kleedt. De blauwe slijtvaste stof is behandeld met een Stone Washing voor een donker en licht effect. De kniebescherming krijg je erbij, en is tevens verstelbaar. De bescherming uitbreiden kan met de los verkrijgbare heupprotectie.

pmj_skinny_lady_dames_motorjeans