Fun

Splinternieuwe Ferrari Roma in showroom verwoest na val in liftschacht (Foto’s)

februari 6, 2023

Brandstoflekkage

De brandweer van Palm Beach County werd afgelopen week opgeroepen voor een bijzonder ongeval. Een nieuwe Ferrari Roma was in een liftschacht gevallen en zat muurvast. De brandweer kon de auto niet zomaar verplaatsen. Hij lekte namelijk benzine. Daarom moest de stroom van het hele pand eraf. Toen het lek gedicht was, konden de brandweerlieden nadenken hoe ze de auto veilig uit de krappe ruimte konden verwijderen.

Direct naar de sloop

Een sleepbedrijf werd ingeschakeld om de sportauto veilig uit de lift te trekken. Toen de auto eenmaal weer veilig op de showroomvloer stond, werd de omvang van de schade pas echt duidelijk. De hele achterkant van de auto was verbrijzeld en ook van het dak was flink beschadigd. Hoewel de Ferrari een stevig prijskaartje heeft, lijkt de kans klein dat iemand hem nog gaat opknappen. Hij is nog alleen goed voor onderdelen. Deze Ferrari gaat dus direct naar de sloop, met 0 kilometers op de teller.

Hoe dan?!

Het ongeluk gebeurde terwijl de eigenaar van de auto zijn Ferrari naar een parkeergarage op de derde verdieping bracht, schrijft een medewerker van de Ferrari-dealer op Facebook.

“Enge dag bij de Ferrari-dealer, maar niemand raakte gewond en de brandweer deed geweldig werk. Toen de auto ongeveer half naar buiten kwam begaf de lift het. De bestuurder stapte uit en de auto hield de lift omhoog, maar uiteindelijk begaf deze het en trok de auto de schacht in.”

Lees ook: