Autonieuws

Nissan verrast leasewereld: elektrische Nissan ARIYA vanaf € 549 per maand

juli 25, 2023

Nissan heeft zeer goed nieuws voor zakelijke rijders: de volledig elektrische Nissan ARIYA is nu bereikbaarder dan ooit. Met een sensationeel operational leasetarief van slechts € 549 per maand is de Nissan ARIYA in één klap de scherpst geprijsde premium crossover van dit moment. Dit tarief wordt gehanteerd door Nissan Business Finance en geldt voor 60 maanden/10.000 km per jaar.

Het messcherpe aanbod heeft betrekking op de Nissan ARIYA Engage met 63 kWh accu (fiscale waarde vanaf € 46.900). Dit is een zeer complete versie die een WLTP-bereik biedt van 404 kilometer. Daarbij is de Nissan ARIYA een opmerkelijk ruime, extreem comfortabele en zeer luxueuze allrounder.

Designelementen
Het exterieur van de Nissan ARIYA Engage kenmerkt zich door luxueuze designelementen zoals de ranke LED-koplampen met grootlichtassistent, LED-mistlampen vóór en achter, privacy glass en verwarmbare plus automatisch inklapbare buitenspiegels. Ook 19-inch lichtmetalen velgen met aero-covers behoren tot de standaarduitrusting. De hoogwaardige uitstraling zet zich door in het ruime lounge-interieur. Hier gaan design en functionaliteit hand-in-hand, eigenschappen die tot uiting komen in onder meer de comfortabele stoelen, het zeer modieuze dashboard en de riante beenruimte.

De Nissan ARIYA Engage is zeer compleet uitgerust met onder meer twee grote TFT-schermen, zesvoudig verstelbare voorstoelen, sfeerverlichting en een warmtepomp voor optimale efficiëntie van de accu. Tot de standaard veiligheids- en bestuurdersassistentievoorzieningen behoren Intelligent Emergency Braking met voetgangers- en fietsersdetectie en Intelligent Cruise Control. De batterij van de Nissan is voorzien van een koel/verwarmingssysteem en kan snelladen tot 130 kW.

Veel keuze
Met in totaal negen verschillende uitvoeringen van de elektrische ARIYA biedt Nissan veel keuze. Naast de 63 kW-batterij is er ook een 87 kWh-batterij beschikbaar (WLTP tot 536 km). Er zijn vier motorenopties (van 160 tot 290 kW) en de Nissan ARIYA is tevens beschikbaar met elektrische e-4ORCE-vierwielaandrijving voor maximale controle onder alle rijomstandigheden. Voor alle uitvoeringen hanteert Nissan Business Finance zeer aantrekkelijke Operational Leasetarieven.

Meer informatie over de Nissan ARIYA is te vinden op nissan.nl/ARIYA of bij een van de ruim 50 officiële Nissan-dealers in Nederland.