Autonieuws

Nissan Hyper Punk concept: een auto voor influencers en artiesten

oktober 20, 2023

Influencers

De Nissan Hyper Punk is een elektrische crossover die de harten van influencers, contentmakers en kunstenaars in de auto-industrie moet veroveren. De auto is één van de vier nieuwe conceptauto’s in de Hyper-reeks, die ook de Hyper Urban, Hyper Adventure en Hyper Tourer omvat.

Japan Mobility Show

Je kunt deze futuristische voertuigen bewonderen op een indrukwekkend 3D-billboard genaamd Cross Shinjuku Vision, in het Shinjuku-district van Tokyo, tot aan de opening van de Japan Mobility Show op 25 oktober 2023. De conceptauto’s zijn vanaf die datum ook beschikbaar in het populaire online videospel Fortnite, onder de naam ‘Electrify the World’.

Polygonale delen

Het exterieurdesign van de Nissan Hyper Punk valt op met vlakke en polygonale delen. Ook opvallend zijn de tinten in de zilveren lak, die veranderen op basis van de kijkhoek en lichtbron. De Hyper Punk is door Nissan ontworpen als een mobiele, creatieve studio. Met behulp van AI en biosensoren in de hoofdsteun kan de Nissan Hyper Punk de stemming van de bestuurder detecteren en automatisch de juiste muziek en verlichting selecteren.