Autonieuws

Nieuwe Royal Enfield Limited Edition voor slechts 1.099 euro

maart 14, 2023

Om maar direct met de deur in huis te vallen: het is een schaalmodel. Voor bijna elfhonderd euro is hij dan best aan de prijs. Je mag daarvoor wel wat verwachten. Dat lijkt het geval, want uit de beschrijving blijkt dat echte fans van schaalmodellen deze Royal Enfield wel op hun dressoir zouden willen hebben.

Royal Enfield Classic Collectible

De volledige naam van deze miniatuur luidt Royal Enfield Limited Edition Classic Collectible, in schaal 1:3. Niet echt een miniatuur dus. Het is een behoorlijk fors model met een lengte van 78 centimeter, 38 centimeter breedte (stuur) en 26,1 centimeter hoogte. Deze ‘classic’ weeg 8,5 kg.

Met de hand gemaakt schaalmodel

Royal Enfield laat het schaalmodel volledig met de hand maken. Hij bestaat uit meer dan 250 onderdelen. Deels zijn het echt werkende delen, zoals de voor- en achtervering, gashendel en rem- en koppelingspedaal. Je kunt kiezen uit 18 verschillende kleuren.

Hoe te bestellen?

De oplage is beperkt. Na de bestelling moet je volgens Royal Enfield 5 maanden geduld hebben. Na je order begint het bouwen pas. Indien je een Limited Edition Classic Collectible 1:3 Scale Model wilt bestellen kun je contact opnemen met de Royal Enfield-dealer. Kijk voor de dichtstbijzijnde dealer op www.royalenfield.com. Enige haast is geboden aangezien de inschrijving sluit op 20 maart 2023.