Autonieuws Gadgets Tech

Nieuwe Ninebot Gokart PRO haalt 1G acceleratiekracht

maart 12, 2023

Ninebot Gokart PRO haalt 40 km/u

Ninebot heeft de nieuwe Gokart PRO gepresenteerd. De elektrische go-kart is verder verfijnd op fronten als besturing en duurzaamheid. De maximumsnelheid bedraagt 40 km/u en de kart heeft een rijbereik van ongeveer 25 kilometer. Een klimhoek van 26 procent is haalbaar met de Ninebot Gokart PRO.

4.800 Watt vermogen

Onderhuids schuilt een elektromotor met een maximum vermogen van 4.800 Watt, dat is volgens Ninebot meer vermogen ten opzichte van een 150 cc benzinemotor. Bijzonder is de driftassistent. Hoe dat werkt? De tweewielnaafmotoren zijn afzonderlijk op elke achterband aangesloten. Daarom kan het Drifting Assistant System twee motoren aansturen om verschillende vermogens voor elke achterband te leveren tijdens het driften, waardoor de bestuurder de driftdynamiek in elke omstandigheid kan aanpassen. De Ninebot Gokart PRO heeft verder TPE (Thermoplastic Elastomer) achterbanden. Die slijten minimaal tijdens driften.

Ninebot Gokart PRO 2023

Vier rijmodi

Er is keuze uit een Safety, Regular, Sport en Race modus. Voor beginners biedt de Safety-modus een snelheid tot 8 km/u. Te voet is nog sneller. In de Regular-modus haalt de GoKart PRO een topsnelheid van 18 km/u. In de Sport-modus bedraagt de snelheid 28 km/u. Alleen in standje Race is 40 km/u rijden mogelijk.

Ninebot Gokart PRO 2023

Ingebouwde bluetooth speakers

De Ninebot Gokart PRO wordt geleverd met ingebouwde bluetooth speakers voor verschillende racegeluiden die gekozen kunnen worden met behulp van de Segway-Ninebot App. De speaker kan ook gebruikt worden als een onafhankelijke Bluetooth speaker om muziek af te spelen tijdens het rijden.

Ninebot Gokart PRO 2023

Dit moet je weten

De Ninebot Gokart PRO wordt geleverd met een verstelbaar frame en stuur. Hij is geschikt voor bestuurders met verschillende lengtes (tussen 130-190 centimeter). Je mag niet meer wegen dan 100 kilogram. Tot slot, de prijs. Deze kart kost 1.899 euro. Rijden op de openbare weg is verboden, dus dat moet op een afgesloten terrein gebeuren. Of in ieder geval een locatie waar niemand last van je heeft.


Ninebot Gokart PRO 2023


Ninebot Gokart PRO 2023