Autonieuws

Nederlands bedrijf neemt 7 (!) Tesla Model 3 rouwauto’s in dienst

november 18, 2022

Elektrisch is wel zo handig

De Tesla Model 3 is natuurlijk volledig elektrisch. En dat heeft met name in de uitvaartindustrie een aantal voordelen. Er komt bij een Tesla Model 3 rouwauto geen rook uit de uitlaat, waardoor mensen die achter de auto lopen richting de uitvaartlocatie geen uitlaatgassen inademen. Een elektrische auto is daarnaast superstil, je hoort geen motor draaien. En dat is wel zo respectvol.

Aanpassingen Tesla Model 3 rouwauto

Momenteel zijn er al zeven Tesla’s Model 3 omgebouwd tot rouwauto’s. Dat is gebeurd in Spanje. De carrosserie van de sedans werd doormidden gezaagd en daarna moest alles opnieuw worden gemaakt. Het resultaat mag er zijn, want de auto’s zien er fraai uit. De bodemplaat kreeg ook wat verstevigingen om de stijfheid te behouden. Uiteraard zijn de Tesla’s van alle gemakken voorzien, van een handig in- en uitschuifsysteem tot een heuse sterrenhemel. Zo kan er in stijl en met waardigheid afscheid genomen worden van een geliefde.

Meer bijzondere rouwauto’s

Correct Monnereau heeft overigens meer bijzondere rouwauto’s in de line-up. Van een verlengde Fiat 500 tot een Volkswagen T2 rouwauto. Het bedrijf heeft zelfs een Hotrod Hearse.

Tesla Model 3 rouwauto


Tesla Model 3 rouwauto