Autonieuws

Morgan Plus 4 Spiaggina is een bijzondere one-off

maart 10, 2023

Morgan Plus 4 Spiaggina

De Morgan Plus 4 Spiaggina is gebaseerd op een Morgan Plus 4. De auto werd na een uitgebreid ontwerp- en bouwproces al in 2022 opgeleverd, maar wordt nu pas gepresenteerd aan de buitenwereld. “Door nauw samen te werken met de ontwerpers en ambachtslieden van Morgan, is de eigenaar van de Plus 4 Spiaggina erin geslaagd zijn visie om te zetten in realiteit”, aldus Morgan.

Gevlochten leder en veel hout

Bij de constructie zijn materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt, waaronder lichtbruin gevlochten leder voor de stoelen en interieurafwerking, geïnspireerd op de rieten stoelen van de Spiaggina-auto’s uit die tijd. In het interieur is overal prominent gebruik gemaakt van teakhout, waarbij de achterstoelen plat kunnen worden neergeklapt om een ​​achterdek met kurkinleg bloot te leggen. De luifel – die met de hand is vervaardigd van aluminium – vouwt in het midden en is bekleed met gevlochten leder.

Wensen voor een Morgan one-off?

Ook direct een oproep van Morgan. Want mocht je zelf wensen hebben voor een one-off, dan mag je jezelf melden bij de Britse fabrikant. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar alles heeft natuurlijk wel een prijskaartje. De prijs van deze Morgan Plus 4 Spiaggina is niet gecommuniceerd.








Morgan Plus 4 Spiaggina