Autonieuws

Lynk & Co introduceert private lease: wat kost dat?

september 14, 2023

In zeven landen

“Private lease is er voor klanten die zich richten op de lange termijn”, aldus Lynk & Co in een verklaring. De private lease-optie wordt uitgerold in alle zeven landen waar Lynk & Co actief is: Zweden, Nederland, Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk en België.

Private lease Lynk & Co

Voorheen was leasing bij Lynk & Co exclusief beschikbaar voor bedrijven. Nu kunnen ook particulieren kiezen voor een leasevorm, te weten private lease. Het recept is gelijk aan dat van andere private lease-aanbieders: onderhoud, verzekering en wegenbelasting is allemaal inbegrepen in het maandbedrag. Je moet alleen nog zelf tanken en opladen. Dat lees je goed: de Lynk & Co 01 betreft een plug-in hybride. De techniek is afkomstig van Volvo.

De kosten

Er is keuze uit looptijden van 3, 4 of 5 jaar en afstandspakketten variërend van 10.000 tot 40.000 kilometer. De kosten? We zetten ze graag voor je op een rij.

36 maanden

48 maanden

60 maanden

De kleine lettertjes

Uiteraard zijn er ook kleine lettertjes. Private Lease bij Lynk & Co wordt aangeboden door ALD Automotive. De tarieven zijn gebaseerd op de door jou gekozen looptijd en aantal kilometers per jaar, inclusief eventueel gekozen opties en de volgende lease services. Dat zijn er best veel, denk aan afschrijving, rente, WA-verzekering, all-risk verzekering, cascoschaderegeling, eigen bijdrage van 300 euro op WA, reparatie en onderhoud, zomerbanden, pech- en ongevalshulpverlening in binnen en buitenland, vervangend vervoer na 48-uur (zelfde segment voertuig) en ongevallen inzittenden verzekering. Lynk & Co stemt de contracten per klant af.