Achtergrond Autonieuws

Lexus gaat de aarde redden

januari 21, 2022

Autofilms

Het zal je niet verbazen, wij zijn gek op autofilms! Baby Driver, de Fast & Furious-reeks, Bullitt, allemaal films die we keer op keer opnieuw willen zien. Uiteraard spelen deze films zich allemaal af op de planeet aarde, maar in de film Moonfall draait het allemaal om – je raadt het al – de maan.

Moonfall

Maar de maan draait niet meer om de aarde. Tenminste, in de film Moonfall dan. Een mysterieuze kracht heeft de maan namelijk uit zijn baan om de aarde geslagen en laat hem op ramkoers komen met het leven op aarde. De nieuwe Lexus NX speelt een cruciale rol in een heroïsche poging om de maan terug in zijn baan om de aarde te brengen en op die manier de wereld te redden.

Independence Day

Dat klinkt allemaal wat vergezocht, maar dat is het leuke aan sciencefictionfilms. De regisseur van de film is Roland Emmerich en dat is goed nieuws. Die ken je namelijk van iconische classics zoals Independence Day en The Day After Tomorrow. De foto’s en de trailer van de film – die vanaf 17 maart in de bioscoop draait – zien er dan ook veelbelovend uit.