Autonieuws

Koop deze bekende BMW S1000RR

februari 10, 2022

De bewuste video

De interne behoefte om af en toe lekker het gas open te gooien voelen we allemaal wel eens. Maar dat je ook kunt doorslaan in dat gevoel, bewees de ex-eigenaar van deze specifieke BMW S1000RR. Hij was namelijk onderdeel van het trio dat afgelopen zomer in 11 minuten van Breda naar Rotterdam reed. De mannen filmden de dollemansrit en plaatste de video op internet, waarna deze in no time viraal ging. In de video was te zien hoe de motorrijders het overige verkeer links en rechts inhaalden waarbij de snelheden opliepen tot wel 250 km/u.

Tekst gaat verder onder de video.

Inleveren

Op basis van de beelden kon de politie de wegpiraten oppakken. In december 2021 moesten de drie in de rechtbank verschijnen. Daar bepaalde de rechter dat naast een celstraf en een rijontzegging van vijf jaar, ook hun motoren in beslag genomen werden, dus ook de mat grijze S1000RR. Die te herkennen is aan de kleur, de donkere kuipruit en de standaard spiegels.

Domeinen Roerende Zaken

De motor wordt inmiddels aangeboden bij Domeinen. De kavel van de BMW S1000RR vind je hier. Voor wie het niet kent, bij Domeinen kun je bieden op in beslaggenomen goederen. Er wordt echt van alles aangeboden van auto’s en boten tot aan scooters en aanhangers. Domeinen controleert de staat van het voertuig niet, dus bieden is niet helemaal zonder risico’s. De aangeboden motorfiets is op de teller net de 20.000 kilometer gepasseerd en met de onderhoudsintervallen van 10.000 kilometer, is de kans groot dat de S1000RR nog een beurtje nodig heeft. Dat raden we je wel aan, want goed gebruikt is-ie zeker.