Autonieuws

Is dit een Ford Mustang Mach-e rouwauto? Daar lijkt het wel op!

januari 16, 2023

Ford Mustang Mach-e rouwauto van Coleman Milne

Je kijkt naar een creatie van Coleman Milne. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van rouwauto’s, in alle soorten en maten. De nieuwste toevoeging aan de line-up is deze Ford Mustang Mach-e rouwauto. De auto is compleet omgebouwd. De gemodificeerde Mustang Mach-E-familie luistert naar de naam Etive, naar een rivier in de West-Schotse Hooglanden. Coleman Milne biedt het model aan met het stuur aan de linker- of rechterkant.

Ford Mustang Mach-e

Iets minder actieradius

Aan de elektrische aandrijflijn wordt niet gesleuteld. Coleman Milne maakt gebruik van de Mustang Mach-e met 75 kWh batterij, goed voor 439 kilometer bij de normale SUV. Na het ombouwen van de auto en het toevoegen van extra gewicht moet de auto nog ongeveer 322 kilometer kunnen rijden op een volle lading stroom.

Uiteraard in zwart leverbaar

De hoogte van het voertuig is afhankelijk van de gekozen variant. Naar wens installeert het bedrijf een elektrisch bedienbare achterklep en een uitschuiflade voor de kist. Het model wordt geleverd in het zwart. Oh ja, Coleman Milne levert overigens ook een limousineversie (zie onder) van de Mustang Mach-e. Ze hebben dus een rouwauto en een trouwauto. Scheelt maar één letter overigens.

Ford Mustang Mach-e
Ford Mustang Mach-e