Autonieuws

Harley-Davidson viert 120-jarig bestaan in Boedapest

december 8, 2022

1903, toen begon het allemaal voor Harley-Davidson. Met zo’n lange staat van dienst is het een van de oudste motorproducenten. Dus alle reden voor de Amerikanen om eens flink uit te pakken met een 120th Anniversary Festival. De Europese editie hiervan voltrekt zich in Boedapest als opmaat naar een groots ‘coming home’-event van 13-16 juli 2023 in Milwaukee, waar de fabriek van Harley-Davidson is gevestigd.

Vier dagen feest voor 120 jaar Harley-Davidson

Het Europese festijn ter ere van het 120-jarig bestaan bestrijkt vier dagen (22-25 juni 2023). Kaarten zijn vanaf nu te bestellen. Harley-Davidson verwacht tienduizenden motorliefhebbers en Harley-rijders. Het programma is nog niet tot in detail op de rit gezet, maar de lijst activiteiten is nu al indrukwekkend.

Voetbalstadion van Boedapest

In en rond het voetbalstadion in hartje Boedapest, Pustás Aréna Park, voltrekt zich in juni een spectaculair festijn. De ingrediënten zijn een custom bike show, motorstuntshow en een expo van alle nieuwe Harley-Davidson-modellen. Op diverse podia in en bij het stadion zullen over de vier dagen verspreid maar liefst meer dan 50 bands optreden. De organisatoren beloven 12 uur muziek per dag!

Bike parade met duizenden Harley’s verwacht

Ongetwijfeld zal Boedapest trillen en donderen onder de geplande Bike Parade met duizenden Harley-rijders uit heel Europa. Verder zijn er shows met kleding en accessoires voor Harley-Davidson motoren. Wil je meer weten en/of een ticket bestellen? Klik dan hier.