Autonieuws

Fully Charged LIVE Europe 24 t/m 26 november in RAI Amsterdam

november 17, 2023

Van 24 t/m 26 november keert Fully Charged LIVE Europe weer terug naar Europa in de RAI Amsterdam. Het live event kent meer dan 100 exposanten, de grootste verzameling Chinese elektrische auto’s buiten China en de allernieuwste EV’s zoals de Zeekr X en de Tesla Model 3. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om zelf proefritten te maken kennis of gewoon heerlijk kennis op te doen in één van de twee theaters met de presentatoren van het YouTube-kanaal. Daarnaast vind je op het Electric Launchpad nog niet eerder vertoonde voertuigen zoals AEHRA, Fisker, Microlino en XBus.

Een boordevol programma

Met ruim 50 inspiratiesessies in het Mega & Giga Theater, uiteraard gepresenteerd door de zes presentatoren van het Nr. YouTube-kanaal is er volop ruimte om kennis op te doen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische auto’s en schone energie. Andere hoogtepunten zijn een onder meer een uitgebreid testritprogramma met de BYD Seal, Fisker Ocean en de Smart #1. De attractie Electric Launchpad zal twaalf nog nooit eerder in Nederland getoonde EV’s laten zien, van de minuscule Microlino tot de veelzijdige XBus en een ‘Commercial Vehicle Zone’. Borden, fietsen, bakfietsen, scooters en motorfietsen zullen ook goed vertegenwoordigd zijn op het event en binnen het gelijktijdig gehouden International Cargo Bike Festival. Nieuw dit jaar is de Zero Carbon Kitchen. De koks van Bosh, gespecialiseerd in plantaardig koken, zullen hun favoriete gerechten te maken op een emissieloze manier.

Fully Charged live-evenement

Fully Charged (ook wel The Fully Charged Show genoemd) is een live-evenement gericht op elektrische voertuigen en hernieuwbare energie, opgericht door schrijver, presentator en acteur Robert Llewellyn. Fully Charged begon in 2010 op YouTube en heeft sindsdien meer dan 1 miljoen abonnees en 168 miljoen views verzameld vanaf april 2023 met meer dan 800 afleveringen. Sinds 2019 worden er ook live events georganiseerd en op dit moment vinden deze live events plaats in Australië, Canada, Engeland en Nederland.

25% korting op tickets met code ‘AUTORAI’

Wil je dit evenement bezoeken? Profiteer dan van een speciale korting! Met de code ‘AUTORAI’ ontvang je 25% korting op je ticket. Tickets en meer info via The World’s No.1 Home Energy & Electric Vehicle Show (fullycharged.live).