Autonieuws

Ford Mustang Mach-E komt nu in aanmerking voor SEPP

februari 9, 2024

Nieuwe prijs Ford Mustang Mach-E

De elektrische Ford Mustang Mach-E is per direct te bestellen voor een consumentenadviesprijs van 46.300 euro, inclusief kosten rijklaarmaken. Dit betekent dat de Mustang Mach-E met zijn fiscale waarde van 44.800 euro nu ook in aanmerking komt voor de SEPP-subsidie van 2.950 euro. Particuliere klanten kunnen nu, na aftrek van de SEPP-subsidie, al vanaf 43.350 euro inclusief kosten rijklaarmaken instappen in een Mustang Mach-E 72,6 kWh met een range van 470 km (WLTP). 

Mach-E Standard Range RWD: tijdelijk extra voordelig

Voor een beperkte voorraad Mach-E Standard Range RWD 70 kWh modellen met een range van 440 km (WLTP) van het vorige modeljaar, geldt tijdelijk een nog lagere vanafprijs. Na aftrek van de SEPP-subsidie komt deze uit op 41.350 euro. Ook de voorraadmodellen van de Mustang Mach-E Extended Range RWD 91 kWh is extra bereikbaar geprijsd, vanaf 52.315 euro. Deze twee uitvoeringen zijn uitsluitend leverbaar zolang de voorraad strekt.

Ook zakelijk gezien interessant

De nieuwe vanafprijzen van de Mustang Mach-E zijn ook goed nieuws voor zakelijke rijders vanwege de verder verlaagde fiscale bijtelling vanaf 235 euro per maand, gebaseerd op een fiscale waarde vanaf 42.800 euro, exclusief opties. Ander goed nieuws voor zakelijke rijders is de eveneens aangepaste prijs van de in dit segment meestverkochte uitvoering, de Mach-E Premium Extended Range RWD 91 kWh. Deze bestseller is er voortaan vanaf 54.400 euro en is nu al te rijden met een fiscale bijtelling vanaf 310 euro per maand.

Prijzen Ford Mustang Mach-E

Mach-E

Mach-E Premium

Mach-E GT

Updates Ford Mustang Mach-E

De nieuwe prijzen komen bovenop de recente modeljaarupgrades waaronder een met 30 km verhoogd bereik tot 470 km (WLTP) en een maximale snellaadcapaciteit van 150 kW voor de Standard Range uitvoering. Ook de batterijverwarming is aangepast met als resultaat een hogere effiency en een effectievere voorverwarming bij snelladen. Hierdoor kan de Mustang Mach-E zijn batterij ook bij lagere temperaturen sneller opladen. Ook het onderstel van de volledig elektrische Mustang is verder aangepast voor meer comfort.