Autonieuws

Fiat Panda 4×4 Piccolo Lusso: de Panda is nog steeds cool

augustus 15, 2023

Klassieke favoriet

De one-off Piccolo Lusso is een eerbetoon aan zijn oorsprong als Panda 4×4 Sisley en blaast nieuw leven in deze klassieke favoriet. Het originele interieur, door de tijd verweerd en niet meer te restaureren, onderging een opmerkelijke transformatie.

Gebaseerd op Sisley-versie

Niels van Roij, zegt: “Ter ere van de avontuurlijke geest van de Panda 4×4 werd het charmante Sisley-embleem van de ‘man in een kano’ geïntegreerd in de hoofdsteunen, deurpanelen en het stuur. Het iconische motief dient als een constante herinnering aan de unieke Sisley-donorauto. Dit Sisley-embleem, dat ook de coachline aan de zijkant van de auto siert, vindt harmonie met het rijke bruine lederen interieur en vormt een elegant en samenhangend geheel.”

Fiat Panda 4x4 Piccolo Lusso

Azzurro Blu

De Fiat Panda 4×4 Piccolo Lusso is afgewerkt in de kleur Azzurro Blu. Elk exterieurelement dat traditioneel ongelakt werd gelaten, zoals de bumpers, spiegels, stootstrips, ventilatie-units onder de voorruit en zelfs de deurknoppen en de kleine drukknop op de achterklep, zijn in Azzurro Blu-lak gespoten. Het interieur oogt sfeervol dankzij een warme kleurencombinatie. Een vleugje luxe wacht in de kofferbak, waar een nauwkeurig vervaardigd teakdek een fraai visueel contrast biedt.

Witte knipperlichten

Om de Fiat Panda 4×4 Piccolo Lusso verder te laten opvallen, zijn witte richtingaanwijzers in de voorste hoeken gemonteerd en witte knipperlichten aan de zijkant. Deze laatste zijn speciaal voor de Piccolo Lusso gemaakt, aangezien ze alleen in oker bij Fiat verkrijgbaar zijn.

Het prijskaartje

De Panda 4×4 Piccolo Lusso one-off is exclusief te koop bij Kaeve Cars in Uden, voor 30.000 euro. Veel geld voor een Panda, maar voor een te gekke one-off valt het best mee.
Fiat Panda 4x4 Piccolo Lusso