Autonieuws

Droomstage: loop stage bij AutoRAI.nl en MotorRAI.nl!

maart 21, 2024

Populaire online platforms

AutoRAI.nl en MotorRAI.nl zijn populaire online platforms voor auto- en motorliefhebbers, maar ook voor mensen die interessante en behulpzame informatie zoeken over een nieuwe auto of motorfiets. Daarnaast vind je op onze websites het laatste nieuws, reviews, interviews, achtergrondverhalen, funartikelen en meer. Maandelijks worden onze websites door dik 825.000 mensen bezocht. Een mooi podium dus om op je CV te kunnen zetten.

Koffie halen? Welnee!

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e), die zich hoofdzakelijk gaat bezighouden met contentproductie voor AutoRAI.nl en MotorRAI.nl. Cliché: de stagiair(e) haalt koffie voor iedereen. Geen zorgen, dat gaat bij ons niet gebeuren. Je klimt direct in de pen en bent multimediaal bezig. Daarnaast kom je in aanraking met de nieuwste auto’s en motoren.

Waar

Je loopt stage bij BuroN11, gespecialiseerd in Content, PR & Marketing en dat al meer dan 30 jaar lang. AutoRAI.nl, ZERauto.nl en MotorRAI.nl zijn onderdeel van BuroN11. We zijn gevestigd aan de Goudseweg 181 in Bodegraven.

Naast onze klanten in de automotive-branche bedienen we een groot aantal klanten in diverse branches.

Periode

De stage kan per direct starten, voor vijf dagen per week. Bij voorkeur loop je zes maanden stage. Afwijkingen in periode of aantal dagen zijn bespreekbaar.

Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit:

We zoeken iemand:

Wat wij bieden:

Interesse?

Enthousiast geworden? Dan komen we heel graag met jou in contact! Stuur je sollicitatie met CV naar solliciteren@n11.nl.