Autonieuws Fun Lifestyle

Dit is de nieuwe wagen van tennisser Tim van Rijthoven

juli 11, 2022

Onverwachte winnaar

Tim van Rijthoven is in korte tijd mateloos populair geworden. Het begon in juni met zijn deelname aan de Libéma Open, die hij tamelijk onverwacht op zijn naam wist te schrijven. Hij versloeg de nummers veertien, negen en de nummer één van de wereld in het toernooi. Dat leverde hem een wildcard op om deel te mogen nemen aan het prestigieuze Wimbledon, waar hij het tot de vierde ronde schopte en helaas verloor van Novak Djokovic.

Ongekend populair

Zijn succesvolle optreden op beide toernooien heeft de 25-jarige Brabander geen windeieren gelegd. Naast het nodige prijzengeld leverde zijn campagne de afgelopen maand ook een hoop volgers op. Zijn Instagram-account groeide van nog geen 15.000 naar bijna 95.000 volgers.

Tim van Rijthoven (5)

Dikke bolide

Dat van Rijthoven’s carrière in de lift zit, laat hij nu ook aan zijn volgers zien op Instagram. Afgelopen weekend deelde hij namelijk een foto van zijn nieuwe auto: een hele dikke Audi RS3, met onder de kap een 2,5-liter vijfcilinder turbobenzinemotor met 400 pk en 480 Nm. De topsnelheid ligt op 250 km/u en een sprint van 0 naar 100 km/u duurt slechts vier tellen. Tim heeft gekozen om de RS3 zowel vanbuiten als vanbinnen volledig in het zwart uit te voeren, afgemaakt met een mooie set zwarte wielen.

Tim-van-Rijthoven-3

Sponsordeal

Zijn (online) populariteit blijft dus ook niet onopgemerkt bij bedrijven en zo ook bij autobedrijf Van den Udenhout, dat met Tim een sponsordeal heeft gesloten. Tim kan nu verdiend gaan genieten van zijn gloednieuwe Audi RS3 uit 2022 met een vanafprijs van 95.000 euro. We kunnen dan ook niets anders zeggen dan lekker gewerkt, Tim!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Tim van Rijthoven (@timvrijthoven)