Autonieuws

Deze nieuwe Range Rover uitvoeringen zijn van een andere planeet!

juni 28, 2024

Oudste verhalen en diepste mysteries

Range Rover presenteert een exclusieve collectie speciaal gecreëerde Range Rover Sport SV-modellen. De serie is volgens het merk geïnspireerd door ‘s werelds oudste verhalen en diepste mysteries. De Range Rover Sport SV Celestial Collection – de eerste in zijn soort van Range Rover – bestaat uit vijf unieke versies, geïnspireerd door mythologie en het heelal.

Van Gaea tot Sol

Elke variant biedt een unieke en gepersonaliseerde interpretatie van de luxueuze performance-SUV. Dat komt tot uiting in speciaal gecreëerde lakkleuren en unieke inscripties en afwerkingen in het interieur. In Nederland concentreert het aanbod bij de geselecteerde SV-retailers zich op de Range Rover Sport SV Gaea Curation.

Range Rover Sport SV Gaea Curation

Gaea, geïnspireerd door de Griekse mythologie, symboliseert het begin van het leven en de aarde. Deze versie haalt zijn inspiratie uit land en zee en heeft een unieke Green Terre Matte lak. Het Gaea-symbool, een golf die land raakt, is zichtbaar op de auto. De uitlaten zijn van gesmeed koolstofvezel en de remmen zijn van keramisch koolstof met bronzen remklauwen, wat een moderne, natuurlijke uitstraling geeft. Het dak en de buitenspiegelkappen zijn in Narvik Black uitgevoerd en de badges zijn gedetailleerd ontworpen met Graphite Atlas en Narvik Black. Binnenin zijn er twee kleurenthema’s. Het ene thema combineert Caraway Windsor-leer met Kvadrat wolmix, Natural Brown Silver Birch houtafwerking en ton-sur-ton stiknaden. Het andere thema biedt een ledervrij interieur in Ebony en Cinder Grey met een bijpassend stuurwiel en Natural Black-Silver Birch houtafwerking.

Een luxe Nieuwe Range Rover SUV met een strak exterieur, bruin lederen interieur en verlichte "Qatar Cup 2022" op de deurdrempel. Interieur- en exterieurkenmerken worden in afzonderlijke afbeeldingen uitgelicht, waardoor het lijkt alsof u op een andere planeet rijdt.

Range Rover Sport SV Theia Curation

Theia, dochter van Uranus en Gaea, staat voor zicht en glinsterend licht. Binnenin vind je een symbool van zicht en licht op de hoofdsteunen en console. Dit thema komt overal terug, zoals in Theia’s oog, maanlandschappen of sterrenbeelden. Het interieur kan worden uitgevoerd in Ebony en Ecru Windsor leer met Kvadrat wolmix of in Ebony en Pimento Windsor leer met contrasterende stiknaden. De middenconsole is afgewerkt in Satin Forged Carbon Fibre. Het exterieur is Ilmenite Grey Satin met metallic schilfers, geïnspireerd door de maan en de auto heeft 23-inch velgen in Champagne Gold en een Carbon Ceramic-remsysteem met zwarte remklauwen.

Er wordt een zwarte Range Rover SUV getoond met de nadruk op het strakke exterieur, de luxe beige en zwart lederen stoelen en de hightech interieurconsole – echt een voertuig van een andere planeet.

Range Rover Sport SV Io Curation

Io, bekend als de meest vulkanisch actieve maan in ons zonnestelsel, inspireerde een opvallende oranje lak: Cyllene Gloss. Deze lak lijkt voortdurend van kleur te veranderen. Het exterieur heeft Gloss Twill Carbon Fibre uitlaten, een Carbon Fibre motorkap en 23-inch velgen. Het remsysteem is van Carbon Ceramic met zilveren remklauwen. Binnenin heb je de keuze uit een combinatie van Ebony en Lunar Windsor leer met 3D gebreide stoelbekleding en Satin Twill Carbon Fibre afwerking, of Ebony en Rosewood leer voor een meer onderscheidend interieur met bijpassende details.

Binnenaanzicht van een Range Rover met bruin en zwart lederen stoelen met ergonomisch ontwerp en hoofdsteunen, met de nieuwe uitvoeringen die dit voertuig het gevoel geven dat het van een andere planeet komt.

Range Rover Sport SV Vega Curation

Vega, geïnspireerd door de heldere ster uit het Lyra-sterrenbeeld, heeft een exclusieve blauwe lak: Verrier Blue, genoemd naar astronoom Urbain La Verrier. Het symbool van neerwaartse vleugels siert de auto. Het exterieur heeft een Gloss Twill Carbon Fibre motorkap en uitlaten, 23-inch velgen en Nano Yellow remklauwen. Binnenin zijn er twee opties. De eerste optie combineert Light Ebony en Perlino lederen stoelen met het symbool op de hoofdsteunen en Natural Cream Ash Burr houtafwerking. De tweede optie bestaat uit ledervrije bekleding in Raven Blue en Ebony met ton-sur-ton stiknaden en Natural Black Birch houtafwerking.

Range Rover Sport SV Sol Curation

Sol, geïnspireerd door de zon, heeft een opvallende Aurora Yellow lak, verwijzend naar het noorderlicht. Het dak en de buitenspiegelkappen zijn in Gloss Narvik Black, met andere delen en uitlaten in Satin Forged Carbon Fibre. De 23-inch velgen zijn in Black en de remmen hebben Blue Nebula remklauwen. De interieuropties zijn een combinatie van Navy Windsor leer met contrasterende stiknaden in Light Cloud en bijpassende vloermatten, of ledervrije Ebony bekleding met Nano Yellow stiknaden en details in Satin Forged Carbon Fibre.

Collage van de nieuwe Range Rover met het vooraanzicht, de binnenstoelen en een close-up van de dorpellijst met de tekst "SV CURATION". Het voertuig is gespoten in een metallic geelgroene kleur, waardoor het lijkt alsof het van een andere planeet komt.