Achtergrond Autonieuws

De bizarre autocollectie van Memphis Depay

december 9, 2022

Mercedes G63 AMG Mansory

Memphis Depay is niet vies van een beetje aandacht en is fan van luxueuze en opvallende auto’s. Een goed voorbeeld hiervan is zijn Mercedes-Benz G63 AMG, die getuned is door het Duitse tuningbedrijf Mansory. Het bedrijf heeft het exterieur van de auto verfraaid en voorzien van carbon fiber delen en een matzwarte wrap. Daardoor ziet de G-Wagon er nog een tikkeltje agressiever uit dan normaal. Met deze auto kan Memphis goed met het verkeer meekomen. De auto heeft een 4,0-liter grote V8 die 585 pk levert. Hierdoor sprint de G63 AMG in 5,4 seconden van 0-100 km/u.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Audi RS6

Een ander automerk dat niet kan ontbreken in een autocollectie van een bekende voetballer is Audi. Memphis Depay is de trotse eigenaar van een Audi RS 6. De Duitse sportstation heeft een 4,0-liter V8 motor die 600 pk naar alle vier wielen stuurt. De auto rolt op 21-inch lichtmetaal en het interieur is voorzien van luxe materialen, zoals leer en carbon fiber. Een sprintje naar 100 km/u is in de stationwagen in 3,6 seconden achter de rug. Ook fijn: de RS 6 biedt genoeg ruimte achterin aan de twee honden van Memphis: Kleo en Drako.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Mercedes S650 Maybach

Memphis Depay heeft uiteraard ook in cabrio in zijn garage staan. Het betreft een Mercedes S650 Maybach. De ideale auto voor het mooie weer in zijn huidige speelstad Barcelona. De luxe limousine is uitgerust met een 6,0-liter grote V12, die goed is voor 630 pk. De afwerking binnenin de auto is van een zeer hoog niveau. Overal waar je kijkt zit echt hout. De prijs begint bij ongeveer 355.000 euro, maar we hebben een sterk vermoeden dat Memphis niet de basisuitvoering heeft gekozen. De voetballer van FC Barcelona en het Nederlands elftal verdient ruim 400.000 euro per maand, dus hij kan wat leuke opties betalen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Rolls-Royce

Op de dagen dat Memphis zich in nog meer luxe wil verplaatsen, kan hij kiezen uit twee modellen van Rolls-Royce: een Cullinan en een Wraith. De Cullinan is een enorme SUV en de Wraith een luxe coupé. De auto’s hebben beide V12-motoren en zijn voorzien van allerlei luxe. Zo heeft de Wraith bijvoorbeeld een sterrenhemel en de Cullinan een koelkast. Lekker, voor als je net keihard hebt getraind. De Wraith heeft hij ook langs Mansory gestuurd, die hem hebben omgetoverd tot een duistere verschijning.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Benieuwd wat Virgil van Dijk in zijn garage heeft staan? Klik dan hier:

Foto’s: Instagram Memphis Depay