Achtergrond Formule 1

Carmen Mundt: de vriendin van George Russell

augustus 5, 2022

De vriendin van George Russell

Na drie moeilijke, maar leerzame jaren bij Williams, stapte George Russell in 2022 over naar het team van Mercedes-AMG. Een mooie transfer, toch zal de Brit nog niet helemaal tevreden zijn. De Duitse renstal is voor het eerst in jaren niet meer dominant. Dat komt niet door George, want ook Lewis Hamilton draait in 2022 een matig seizoen. Gelukkig heeft George een knappe vriendin thuiszitten: Carmen Mundt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Carmen Montero Mundt (@carmenmmundt)

Spaans sprekende Brit

Carmen Mundt is geboren in Groot-Brittannië en heeft dus de Britse nationaliteit, maar spreekt ook vloeiend Spaans. Ze is recentelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Westminster, waar ze Business Management en Finance heeft gestudeerd. Naast een knappe dame, is het dus ook nog eens een zeer slimme tante. Het is fijn voor George dat zijn vriendin met grote getallen om kan gaan, want dan kan ze zijn boekhouding doen. De Mercedes-coureur krijgt ieder jaar zo’n 4,5 miljoen euro op zijn rekening gestort door zijn werkgever. Als hij kampioen wordt kan hij zelfs rekenen op een bonus van dik drie miljoen euro. Trouwen met George zal dus geen slechte investering voor Carmen zijn. Daar weet ze alles van, want momenteel werkt ze bij het investeringsbureau W1 in Londen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Carmen Montero Mundt (@carmenmmundt)

Privérelatie

George en Carmen schreeuwen niet van de daken dat ze een relatie hebben. Ze begonnen met daten in 2020, waarna ze enkele maanden later hun relatie openbaar maakten. Sindsdien heeft Carmen haar Instagram-pagina – waar ze inmiddels 80.000 volgers heeft – op openbaar gezet. Russell en Mundt worden regelmatig samen gespot na afloop van Formule 1-races en ze plaatst ook vaak zelfs foto’s van het werk van haar vriend. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Carmen Montero Mundt (@carmenmmundt)

Seychelle de Vries

Voordat George Russell zijn huidige vriendin leerde kennen had de Brit een relatie met een dame uit Nederland. Hij had namelijk een relatie met Seychelle de Vries. Die achternaam komt je niet alleen bekend voor omdat het een typische Nederlandse naam is, maar omdat Seychelle de zus van Formule E-kampioen Nyck de Vries is. De twee leerden elkaar kennen toen George en Nyck nog samen in de Formule 2 reden. Deze relatie liep na twee jaar stuk.

Wie de vriendin van Max Verstappen is lees je HIER. Alles over de vriendin van Charles Leclerc lees je HIER.

Headerfoto: Mercedes-AMG F1