Autonieuws

Camper kopen? Deze kost net geen 300.000 euro

oktober 11, 2022

Een camper van bijna 10 meter lang!

We moeten wel even wat preciezer zijn: deze gloednieuwe camper van Niesmann Bischoff staat te koop voor 289.500 euro, inclusief BTW. Het gevaarte is 9.270 mm lang, 2.415 mm breed en heeft een rijklaar gewicht van 6.327 kilogram. Met een trekgewicht van 3.300 kilogram mag je ook nog een flinke aanhanger trekken. Het spreekt voor zich dat je wel een groot rijbewijs nodig hebt.

Sterke dieselmotor

Om al dat gewicht in beweging te krijgen is deze camper uitgerust met een 210 pk sterke 3,0-liter turbodiesel, gekoppeld aan een achttraps automaat van ZF. Even tanken? Dan moet je flink in de buidel tasten en ook even geduld hebben, want deze camper heeft een brandstoftank van 190 liter. Met een literprijs van 2,10 euro voor diesel kost een volle tank je al snel 400 euro.

Luxer dan menig rijtjeshuis

Genoeg techniek, je wilt natuurlijk ook weten wat voor luxe deze Niesmann Bischoff Flair 920LW Clou Line allemaal aan boord heeft. Je kunt beter de vraag stellen: wat heeft deze camper niet? Hij is luxer dan menig rijtjeshuis. Deze camper is namelijk afgeladen vol.

Deze Niesmann is uitgerust met…

Hou je vast: een badkamer met douche, woonkamer, meerdere slaapkamers, Smart TV, zonnepaneel op het dak, buitendouche, bruin lederen bekleding, airco, dubbelglas cabineramen, garageruimte, keramisch toilet met 160 liter tank, koffiemachine, luchtvering op de achteras en – tot slot – een keuken en wasbak van hoogwaardig massief kunststof met verzonken gootsteen. Van alle gemakken voorzien dus.

Camper leasen voor 27 mille per jaar, slik!

Deze Niesmann Bischoff is gloedjenieuw en heeft nog maar 10 kilometer op de teller staan. We vonden hem bij Russcher Auto’s uit Staphorst. Wie 289.500 euro overmaakt, mag hem meenemen. Leasen kan ook: dat kost je 2.257 euro per maand, omgerekend 27 mille per jaar. De boodschap is duidelijk: deze ultraluxe camper is alleen voor de happy few bereikbaar. Liever een avontuurlijke Dakar-camper huren? Check dan deze.