Fun

BMW geeft kleinste model flinke update

april 7, 2023

30 jaar

Hij staat al dertig jaar in de showroom, meestal ergens in een hoekje of in een vitrinekast: de BMW Baby Racer. De BMW-loopauto is nu aan zijn de vierde generatie toe en is helemaal volgens de nieuwe BMW-designstijl vormgegeven.

BMW Baby Racer

De nieuwe BMW Baby Racer is gebaseerd op de huidige BMW-modellen met grote nieren, zoals de 4 Serie, M3, M4 en iX. Volgens BMW biedt de nieuwste uitvoering maximaal comfort aan jonge BMW-liefhebbers. De auto is namelijk voorzien van een comfortabele zachte zitting in contrasterende kleuren, ergonomisch stuurwiel met drie spaken en fluisterstille banden gemaakt van gerecyclede materialen. De opnieuw ontworpen cockpit bevat een claxon en de racer is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en wit met stoelen in contrasterende kleuren.

Mei 2023

Net als zijn grote rolmodellen, wordt ook de BMW Baby Racer in Beieren geproduceerd en staat het merk garant voor hoogwaardige kwaliteit. Gaat er toch iets kapot, dan kunnen jonge klanten bij geselecteerde dealers aankloppen voor reserveonderdelen. De nieuwe BMW Baby Racer is vanaf mei 2023 verkrijgbaar bij elke BMW dealer.   

Lees ook: Geen grap: deze BMW 6 Serie Cabrio is een officiële ambulance