Autonieuws

5 leuke motor spelletjes voor de mobiele telefoon

juli 11, 2022

Bike Baron 2

Bike Baron 2 is een mobiele game, ontwikkeld voor apple apparaten. Ze noemen hun spel als ‘the best way to crash your motorbike in style from the safety of your room’. In dit spel kan je je vermaken met ‘monster jumps’ en ‘hazardous contraptions’ in combinatie met platform- en puzzle-elementen. Het spel werkt soepel en is makkelijk te besturen. Door de cartoon-stijl is elke crash net zo leuk als een welverdiende overwinning!

Moto X3M

Het doel van Moto X3M is om met je motor door verschillende levels te manouvreren, waar bewegende obstakels je proberen te stoppen. In dit spel heb je de surrealistische mogelijkheid om in de lucht te stoppen of draaien, wat je een flexibele coureur maakt! Dit spel wordt uitgegeven op Android, iOS en in de Webbrowser.

Slots Angels

Deze ‘slot game’ van Betsoft is de ideale keuze als je van online je geluk wilt testen in een casino online. Door de biker gerelateerde afbeeldingen, een krachtige heavy metal soundtrack en een Return To Player van 97% voelt het spel als thuis voor de motorliefhebbers. Het is dus geen race game, maar als motorliefhebber is het zeker een optie om in de gaten te houden.

Bike Race: Motorcycle Games

Deze klassieker is een bekende bij de gemiddelde smartphone gamer. Met meer dan 100 miljoen downloads is dit een populair spel, wat te verklaren is. Het spel heeft een simpele lay-out, wat het aantrekkelijk maakt voor elke leeftijdscategorie. Het doel is om verschillende levels te halen, die vanwege hun loopings, hobbelige constructie of grote jumps lastig zijn om te halen. Ook zit er een toernooi element in het spel en is het mogelijk om online tegen andere mensen te spelen. Hoe meer je speelt en hoe meer levels je haalt, des te meer je jouw bike kan upgraden.

Racing Moto

Ten slotte bespreken we Racing Moto. Dit spel, ontwikkeld door Droidhen Casual, is een snelle racing game. Het spel maakt het je moeilijk door je in druk verkeer te laten manouvreren op hoge snelheid. Het uitzicht verveeld niet met de woestijn-, stad-, brug-, zee- en bosachtergrond! Je bestuurt de motor door je telefoon te bewegen.