Partner Content

Welkom bij de nieuwe generatie elektrische auto’s

augustus 31, 2022

100% elektrisch = 100% ecologisch

Een grote stap in de richting van een duurzamere toekomst. Broodnodig voor onze planeet. Nieuwe elektrische auto’s leveren hierin een grote bijdrage. Ze rijden bovendien veel stiller dan auto’s met een klassieke verbrandingsmotor. Je krijgt zonder problemen toegang tot de Lage Emissie Zones in de binnenstad. 

Dat ook je onderhouds- en brandstofkosten slinken én je met een nieuwe elektrische auto geniet van enkele belangrijke fiscale voordelen is mooi meegenomen. Je leest het, zo zijn er tal van redenen die een impact kunnen hebben op je keuze. Audi helpt je knopen doorhakken. Zo heeft de Duitse autobouwer vandaag liefst acht volledig elektrische auto’s in zijn gamma. Dat moeten er tegen 2025 meer dan 20 worden. Pure duurzame klasse is dat.

Snel & eenvoudig laden

De Audi e-tron modellen zijn uiteenlopende elektrische auto’s, allen met een grote actieradius, een hoge connectiviteit en uiteraard dynamische lijnen en dito topprestaties. De nieuwe elektrische auto’s laden ook in een handomdraai. Thuis of onderweg. EDI –  Electric by D’Ieteren – staat je hierin bij met een reeks laadstations compatibel voor alle Audi modellen. Via je EDI-laadpas heb je in binnen- en buitenland toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpalen. Met de e-tron Charging Service herlaad je bij meer dan 390.000 openbare laadpunten in 26 Europese landen. Van zorgeloos op pad gaan gesproken. 

Lange reis voor de boeg? Dan plan je de laadstops handig in met behulp van e-tron routeplanner. In slechts 30 minuten laad je nieuwe elektrische wagen onderweg van 5% naar 80% met HPC-laden. High Power Charging of HPC-laden kan via het snellaadnetwerk van IONITY. Hun laadstations langs de belangrijkste Europese transportassen zijn 24/7 toegankelijk. Opgelet, want deze snellaadstations zijn enkel toegankelijk voor 100% elektrische wagens, zoals de Audi e-tron modellen. 

En zo staat ook de laadtijd je overstap naar elektromobiliteit niet langer in de weg.