Autonieuws

Wat is een goede telefoonhouder voor op de motor?

juni 2, 2022

Telefoonhouder motor

Motocradle (iPhone)
Deze compacte telefoonhouder is ontworpen voor de iPhone SE 2020 / 8 / 7 / 6 en de 6s. Je telefoon is makkelijk te bevestigen in de houder en blijft stevig zitten vanwege de siliconen 4-punts bevestiging. Let bij het aanschaffen op het feit dat de telefoonhouder alleen beschikbaar is voor sturen met een diameter tussen de 16 en 30mm. Ook zit er een handige uitsparing in de houder zodat cameragebruik tijdens de rit mogelijk is.

RAM Mount
Deze telefoonhouder is een universele telefoonhouder, wat betekent dat elk type telefoon in deze houder past. Het is een stabiele telefoonhouder gemaakt van kunststof met een rubber elastiek die voor extra veiligheid zorgt.

Tigra FitClic

De Tigra FitClic is een telefoonhoudervariant die voor meerdere iPhone uitvoeringen een passende telefoonhouder aanbiedt. Deze telefoonhouder is een samengestelde constructie van polycarbonaat kern en een zachte TPU beschermende hoes. Deze hoes zorgt voor bescherming tegen dagelijks gebruik en schokken. Daarnaast zorgen de randen voor bescherming van het touchscreen tegen krassen. De telefoonhouder is te bevestigen op een stuur met een diameter van 22-32mm.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een telefoonhouder?

Als jij besloten hebt om een telefoonhouder voor op jouw motor aan te schaffen is het belangrijk om van tevoren te letten op een aantal zaken om een miskoop te voorkomen. Één van deze zaken is het inchformaat van jouw telefoon. Zoek op wat het inchformaat van jouw telefoon is en leg deze naast de specificaties van de telefoonhouder die jij op het oog hebt. Het kan zomaar zijn dat de telefoonhouder die jou aanspreekt alleen gemaakt is voor iPhone modellen, dus let hier goed op om een miskoop te voorkomen. Let ook op of de telefoonhouder op het stuur van jouw motor past. Zoek het formaat van jouw stuur op en leg deze ook naast de specificaties van de telefoonhouder. Het formaat van de klem verschilt namelijk per telefoonhouder.