Autonieuws Video

(VIDEO) Renault Hippie Caviar Motel is een avontuurlijke camper

oktober 28, 2022

Hippie Caviar Motel

Met de Hippie Caviar Motel spreekt Renault specifiek reislustige avonturiers aan. De volledig elektrische camper is voorzien van slimme opbergmogelijkheden en natuurlijk een bed. Niet alleen in het interieur, maar ook aan de buitenzijde van de auto is er plek om spulletjes op te bergen. Er zit een groot imperiaal bovenop de auto en het dak is ook voorzien van een groot panoramisch zonnedak.

Duurzame materialen

De vloer en opbergruimtes zijn gemaakt van gerecyclede banden en kurk, zodat de elektrische camper extra duurzaam is. De passagiersstoel kun je naar achteren klappen, waardoor er een bed ontstaat. Zo kun je – helaas wel in je eentje – genieten van de sterrenhemel.   

Renault Kangoo E-Tech electric.

De auto is gebaseerd op de Renault Kangoo E-Tech electric. In de bodem van de nieuwe elektrische Kangoo ligt een 44 kWh accu, op papier goed voor 300 kilometer actieradius. De Hippie Caviar Motel is wat zwaarder dan een reguliere Kangoo E-Tech en komt daardoor 15 kilometer minder ver.

Laden

3-fasenladen tot 11 kW is standaard op de nieuwe Kangoo. In 2 uur en 40 minuten zit het accupakket weer op 80%. 22 kW AC-laden is bij een reguliere Kangoo E-Tech Electric tegen een meerprijs ook mogelijk, als je twee keer zo snel wil laden. Snelladen kan tot 80 KW. Je kunt dan in 30 minuten ongeveer 170 kilometer bijladen.

De kans dat Renault de minicamper in productie neemt is klein, maar met de Hippie Caviar Motel wil het merk vooral aantonen wat er allemaal mogelijk is met de nieuwe elektrische Kangoo. In de video hieronder vertellen we je meer over de kleurrijke camper.