Autonieuws

The Palmen Barnfind Collection: bekijk alle 236 voertuigen online!

mei 2, 2023

The Palmen Barnfind Collection

De gigantische autocollectie van de heer Palmen (lees hier meer over de collectie) bestaat uit prachtige auto’s. Door gezondheidsproblemen kon de heer Palmen zijn eigendommen helaas niet meer beheren. De rechter oordeelde vervolgens dat hij zijn auto’s moest verkopen. Gallery Aaldering heeft de collectie vervolgens overgenomen en brengt alle auto’s nu onder de hamer via Classic Car Auctions.

Alle voertuigen nu online

“We zijn verheugd aan te kondigen dat The Palmen Barnfind Collection van Gallery Aaldering nu live is op onze website! Na lang wachten zijn nu alle 236 kavels beschikbaar om online te bekijken”, aldus Classic Car Auctions.

Drie delen

Alle auto’s worden in drie delen geveild. Part 1 en Part 2 bestaan beide uit 80 auto’s. Part 3 omvat in totaal 76 voertuigen.

Bekijk hier alle auto’s van Part 1: LINK

Bekijk hier alle auto’s van Part 2: LINK

Bekijk hier alle auto’s van Part 3: LINK

Informatie over de veiling

De Palmen Barnfind-collectie van Gallery Aaldering
Geveild door Classic Car Auctions

Start veiling: Vrijdag 19 mei – 17:00

Sluiting veiling: Maandag 5 juni vanaf 20:00

Kijkdagen: Vanwege de verwachte hoge opkomst kunt u een kijkdag alleen bezoeken als u een toegangsbewijs koopt. Aanmelden voor een kijkdag is verplicht. Klik hier om een toegangsbewijs te kopen.

Zaterdag 27 mei – 9:00-18:00
Zondag 28 mei – 9:00-18:00
Maandag 29 mei – 9:00-18:00

Einsteinstraat 10
3316 GG Dordrecht
The Netherlands

Er zijn twee soorten toegangsbewijzen voor de kijkdagen:

Toegangsbewijs – 1 persoon + 1 veilingcatalogus
Dit toegangsbewijs omvat toegang tot het evenement en één exemplaar van onze 240 pagina’s tellende veilingcatalogus in kleur.

Toegangsbewijs – 2 personen + veilingcatalogus
Dit toegangsbewijs omvat toegang voor twee personen en één exemplaar van onze 240 pagina’s tellende veilingcatalogus in kleur.

Let op: Zonder toegangsbewijs kunt u de kijkdagen niet bezoeken. Uw ticket voor dit evenement is een e-ticket. Het e-ticket is een PDF-document en kan zo vaak als u wilt worden bekeken en gedownload. Elk e-ticket heeft een unieke code die slechts één keer gebruikt kan worden. Uw e-tickets kunt u rechtstreeks van het scherm van uw telefoon laten scannen.

Ophaaldag: Woensdag 14 juni, van 10:00-16:00 uur.

Locatie:
Einsteinstraat 10
3316 GG Dordrecht
The Netherlands