Autonieuws Klassiekers Lifestyle

Terugblik op Schoten Oldtimer Treffen 2022 – FOTOVERSLAG

september 13, 2022

Alles uit de kast gehaald

Het Schoten Oldtimer Treffen wordt jaarlijks georganiseerd. Door het coronavirus was dat natuurlijk niet mogelijk, maar inmiddels mag alles weer en heeft de organisatie achter het Schoten Oldtimer Treffen alles uit de kast gehaald voor de 2022-editie. Die vond plaats op zondag 11 september.

Allemaal locals

Bezoekers zijn allemaal locals, mensen die in nabijgelegen dorpjes wonen. Iedereen komt samen in Schoten. Puur voor de gezelligheid. Het is vooral een sociaal auto-evenement waarbij buurtgenoten weer met elkaar kunnen bijpraten. Dat het vooral over auto’s gaat moge duidelijk zijn, maar laat dat nu net een van de leukste onderwerpen zijn.

Het evenement vond voor de derde maal plaats in het centrum van Schoten. Het rustieke marktplein en het statige gemeentehuis vormen eigenlijk het perfecte kader om de vier– én tweewielers op leeftijd te ontvangen. Elke oldtimer op wielen was welkom: een auto, motor, brommer, fiets, kar, kinderwagen, alles met wielen eigenlijk. 

Nagenieten van het Schoten Oldtimer Treffen 2022? Dat kan in dit uitgebreide fotoverslag. Bekijk ook het fotoverslag van Antwerp Concours 2022.

Fotoverslag Schoten Oldtimer Treffen 2022

Schoten Oldtimer Treffen 2022