Autonieuws

Tailor Made Ferrari 812 Competizione: bekijk hem maar eens goed

augustus 22, 2023

Deze Ferrari 812 Competizione gaat onder de hamer

De Tailor Made Ferrari 812 Competizione is gemaakt in opdracht van Ferrari North America en gaat onder de hamer tijdens het Ferrari Gala dat op 17 oktober plaatsvindt in New York City. Ferrari North America doneert de volledige opbrengst van de veiling aan een goed doel, te weten onderwijsondersteunende projecten.

Matte Giallo Tristrato-lak

Elk idee ontstaat op een geel vel papier bij Ferrari. Precies die gedachte stond centraal bij het samenstellen van deze 812 Competizione. De auto is afgewerkt met een matte Giallo Tristrato-lak, een verwijzing naar het gele kladpapiertje. Vervolgens zijn er op de auto ook ‘pennenstrepen’ aangebracht, als knipoog naar de schetsen die de ontwerpers van Ferrari op papier zet.

Tailor Made Ferrari 812 Competizione

Nieuwe vorm van alcantara

Het interieur is ook bijzonder. In dit model debuteert een nieuwe generatie alcantara. Het materiaal is samengesteld uit 65 procent gerecycled polyester. De bekleding is verfraaid met ontwerpschetsen die er rechtstreeks op zijn geborduurd.

Ferrari Tailor Made

Ferrari Tailor Made is het exclusieve van Ferrari, speciaal voor diegenen die elk onderdeel van hun Ferrari willen personaliseren om een ​​auto te creëren die hun karakter en persoonlijke smaak grondig weerspiegelt. Klanten die aan het programma deelnemen, worden bijgestaan ​​door een team van experts en begeleid door een persoonlijke ontwerper die hun wensen interpreteert met respect voor de esthetische normen van het merk.

Tailor Made Ferrari 812 Competizione