Autonieuws

Suzuki strooit met accessoires

februari 1, 2022

Zo is er een Street Pack voor de Suzuki SV650. Het pakket bestaat uit een Arrow-uitlaat, een korte kentekenplaathouder en dynamische LED-knipperlichten. Voor de GSX-S950 en GSX-S1000 is een Street Xtreme Pack ontwikkeld. Dat omvat een Yoshimura-uitlaat, stuurgewichten, een korte kentekenplaathouder, een duoseatcover, strak vormgegeven spiegels en bobbins. Voor de GSX-S950 omvat het ook dynamische LED-knipperlichten. Nog uitgebreider is het Street Xtreme+ Pack, dat alles uit het Street Xtreme Pack bevat, plus nog framesliders en een luxe zadel voorzien van GSX-S logo.

Koffersets voor Suzuki GSX-S1000GT

Voor de nieuwe GSX-S1000GT, die eind februari 2022 bij de Suzuki-dealer staat, zijn twee packs leverbaar: GT en GT +. Het GT pakket bestaat uit twee zijkoffers met een inhoud van 36 liter per stuk, montagematerialen, kleurdelen en sloten. Het GT+ pack voegt daar nog eens handvatverwarming, bobbins, een tankpad en een touring-windscherm aan toe.

Touring Pack voor V-Strom 650

Voor de V-Strom 650A/XTA zijn drie pakketten leverbaar. Het Touring pack combineert drie veel gekozen accessoires: een kunststof topkoffer met een inhoud van 55 liter, een middenbok en een navigatiesteun. Terug van weggeweest is het Black Rhino pack, dat dit jaar bestaat uit een complete Adventure zijkofferset (2x 30 liter), een middenbok, valbeugels en handvatverwarming. Het maximale uit de V-Strom 650A/XTA haal je met het Adventure pack. Dit pakket bestaat uit een complete Adventure kofferset (2x 30 liter zijkoffers en 45 liter topkoffer), middenbok, valbeugels, handvatverwarming en LED-mistlampen.

Drie pakketten voor V-Strom 1050

Ook voor de Suzuki V-Strom 1050A/XTA zijn drie pakketten leverbaar. Het Touring pack bestaat voor de V-Strom 1050 uit een kunststof topkoffer met een inhoud van 55 liter en een navigatiesteun achter het windscherm. Met het Black Rhino pack, bestaande uit een set zwart aluminium zijkoffers (2x 37 liter) en handvatverwarming, komt de V-Strom 1050 direct stoer voor de dag. Nog completer wordt het met het Adventure Pack. Met de volledige set aluminium koffers (2x 37 liter zijkoffer en 38 liter topkoffer), handvatverwarming en een complete set LED-mistlampen is de V-Strom 1050 klaar voor elk avontuur.

Beschikbaarheid en prijzen

Alle pakketten zijn per direct te bestellen.  Prijzen en afbeeldingen zijn te vinden op Suzuki.nl.