Autonieuws

Subtiele prijsverlaging voor stekkerhybrides van Cupra

augustus 11, 2023

De nieuwe prijzen

De Cupra Leon vijfdeurs e-Hybrid Essential is er nu vanaf 42.990 euro. De nieuwe prijzen van de Leon Sportstourer e-Hybrid beginnen in het vervolg bij 44.490 euro en voor een Formentor e-Hybrid ben je nu minimaal 44.990 euro kwijt.

Keuze uit twee aandrijflijnen 

Zowel bij de Leon (Sportstourer)-modellen als de Formentor is er keuze uit twee vermogensversies van de plug-in hybride aandrijflijn. De Essential- en Business-uitvoeringen worden geleverd met een 150 kW (204 pk) sterke aandrijflijn. De VZ Performance-modellen en de VZ Copper Editions hebben een systeemvermogen 180 kW (245 pk). Een DSG-automaat is in alle gevallen standaard. Het elektrische rijbereik komt bij deze modellen uit op 59 tot 61 kilometer.

Standaarduitrusting

Bij alle modellen zijn zaken als full-led-verlichting, lichtmetalen velgen (18- of 19-inch), een multifunctioneel en verwarmbaar stuurwiel met schakelpaddels, Keyless Entry&Go, Virtual Cockpit, een navigatiesysteem met een groot (30,48 cm touchdisplay), driezone automatische airconditioning, draadloze smartphonekoppeling (Android Auto en Apple CarPlay) en predictive adaptive cruise control allemaal standaard.