Autonieuws

Sara Pagliaroli: de vriendin van Lance Stroll

augustus 9, 2022

Lance Stroll

Lance Stroll is een van de jonge talenten in de Formule 1. Na kampioen te zijn geworden in de Formule 3, promoveerde hij in 2017 naar het Formule 1-team van Williams. Na twee twee jaar verkaste hij naar het team van Racing Point. In 2021 werd het team omgedoopt tot Aston Martin F1. De vader van Stroll is eigenaar van de Britse automaker en ook van het Formule 1-team. Echt zorgen hoeft Lance zich dus niet te maken over zijn stoeltje in de Formule 1.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sara 🦋 (@sarapagliaroli)

De vriendin van Lance Stroll

In de liefde gaat het ook voor de wind voor Lance Stroll. De Canadees-Belgische rijder – die eigenlijk Lance Strulovic heet – heeft een relatie met Sara Pagliaroli. Deze Italiaanse dame is geboren in 1995 en is model van beroep. Ze werkt voornamelijk voor fashionmerken tijdens modeshows. Mooi lachen naar een camera is echter niet het enige wat ze doet, want ze heeft ook haar eigen onderneming. Ze verkoopt sierraden onder haar eigen label: Blue Lemon Jewels.   

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sara 🦋 (@sarapagliaroli)

No Time To Die

Hoe Lance en Sara elkaar ontmoet hebben is niet bekend. De twee tortelduifjes houden het grootste deel van hun relatie geheim. Zo plaatsen ze bijvoorbeeld geen foto’s van hun samen op Instagram. Wel is het duo eens gespot tijdens een filmpremière van de meest recente James Bond-film, No Time To Die. Ze verschenen namelijk gezamenlijk op de rode loper. Wellicht heeft papa Stroll de twee samengebracht. Lawrence Sheldon Strulovic, beter bekend als Lawrence Stroll, heeft namelijk een grote vinger in de pap bij modemerken zoals Tommy Hilfiger en Ralph Lauren. Hij was zelfs eigenaar van het merk Michael Kors.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sara 🦋 (@sarapagliaroli)

Lance Stroll is overigens niet de enige Formule 1 coureur met een prachtige vriendin. Wat dacht je van de vriendin van Max Verstappen, George Russell, Daniel Ricciardo, Lando Norris, Charles Leclerc of Carlos Sainz?

Lees ook: