Autonieuws

Respect! Skoda Enyaq iV Coupé Respectline

juni 7, 2023

Kleurrijk en grenzeloos

De originele witte kleur – die de eenheid van al het leven op aarde symboliseert – is overtrokken met gekleurde elementen om een ​​kleurovergang in talloze tinten te creëren – net zo kleurrijk en grenzeloos als het leven zelf. Regenboogtinten komen ook voor in het van achteren verlichte Crystal Face: de verticale lamellen en de horizontale lijn van het masker worden verlicht door 131 witte en veelkleurige LED’s.

Feestelijke verlichting

De koplampen met Matrix-LED-technologie en LED-achterlichten zorgen voor een spectaculair welkomseffect. Het Respectline-logo, gecreëerd in samenwerking met de Design Department, is te zien op het exterieur en interieur van de auto. Bijvoorbeeld op de stoelen of op het stuur, waarin een kristal met het Respectline-logo van het traditionele Tsjechische glasbedrijf Preciosa is verwerkt.

Skoda Enyaq Coupé Respectline
Skoda Enyaq Coupé Respectline

Respectline

De Enyaq Coupé Respectline is tot stand gekomen door medewerkers van Skoda zelf en beleeft zijn eerste publieksoptreden tijdens het openluchtconcert van het Tsjechisch Filharmonisch Orkest op 21 juni. Productieplannen zijn er niet.