Autonieuws

Renault Symbioz heeft een prijs 

mei 23, 2024

Renault Symbioz

Na de zomer staat er in de Renault showroom een nieuw model: de Symbioz. Met de nieuweling breidt Renault het aanbod verder uit op het instapniveau van het C-segment. Met zijn bescheiden lengte van 4,41 meter maakt de Symbioz de E-Tech full hybrid familie compleet, die verder bestaat uit de Renault Arkana (4,57 meter) en Austral (4,51 meter). Het aanbod van Renault in het C-segment wordt gecompleteerd door de volledig elektrische Megane en Scenic E-Tech electric.

Ruim

De Symbioz is een auto voor gezinnen die zoeken naar ruimte. De bagageruimte biedt maximaal 624 liter met de achterbank omhoog. Tevens is de achterbank over een lengte van 16 centimeter verschuifbaar en ontstaat er een vlakke laadvloer als de achterbank volledig is neergeklapt.

1.500 kilo

Met een gewicht onder de 1.500 kg is de Renault Symbioz relatief licht. De E-Tech full hybrid 145-aandrijflijn zorgt in de Symbioz voor een gemiddeld verbruik van 4,7 l/100 km, wat overeenkomt met een CO2-uitstoot van 105 g/km. De nieuwe Renault Symbioz is nu te bestellen voor prijzen vanaf € 36.490. Deze prijs geldt voor de uitvoering techno. In de video hieronder vertellen we je meer over de auto: