Autonieuws

Nissan Hyper Urban concept: een échte over-the-top conceptauto

oktober 4, 2023

Hyper

De drie conceptauto’s, die Nissan geleidelijk onthult in aanloop naar de Japan Mobility Show, dragen allemaal het woord ‘hyper’ in hun naam. Hiermee wil het merk duidelijk maken dat het om echte over-de-top conceptmodellen gaat. Elk concept heeft volgens Nissan unieke eigenschappen die passen bij verschillende levensstijlen en doelen.

Strak en modern

De Nissan Hyper Urban is de eerste van de drie. Hij ziet er strak en modern uit, perfect voor mensen in de stad die om het milieu geven. De auto is volgens Nissan namelijk goed voor het milieu zonder in te leveren op stijl en plezier. Zo kan de auto je huis van stroom voorzien en zelfs extra elektriciteit teruggeven aan het net. Hij is slim genoeg om zichzelf op te laden en hij heeft een opvallende limoengroene kleur die verandert met het licht.

Hij heeft dramatische vleugeldeuren, waardoor instappen een fluitje van een cent is. Ze zorgen volgens de Japanners voor een gevoel van openheid. Binnenin is hij net zo slim. Het heeft een aanpasbaar scherm en als je wilt ontspannen, kun je de stoelen plat leggen en van de auto een relaxruimte maken.