Achtergrond Autonieuws

MINI pakt uit voor feestdagen met Lifestyle Collectie 2022

november 27, 2022

MINI Lifestyle Collectie 2022

Het thema van de MINI Lifestyle Collectie 2022 is reizen. De reden laat zich raden: voor veel mensen is reizen om familie en vrienden te zien een belangrijk onderdeel van de kerstperiode. Daarom heeft MINI items bedacht die praktisch zijn voor onderweg.

Tassen en trolleys

De huidige collectie omvat de MINI Two-Tone heuptas voor het veilig opbergen van waardevolle spullen, de comfortabele MINI Handbagage Trolley en de MINI Two-Tone Weekendtas voor handbagage op reis. Maar MINI heeft meer in petto. De jongste avonturiers reizen bijvoorbeeld comfortabel met de MINI Kids Trolley in Chili Red. Met de MINI Scooter, MINI Tricycle of de snelle MINI Baby Racer kunnen zij op een leuke manier de omgeving verkennen. Ook nieuw is een MINI Cooper-miniatuur.

Kleding

Het MINI Graphic Wordmark T-shirt combineert een comfortabele pasvorm met salie als basiskleur en typische MINI-designelementen. Dezelfde kleur wordt gebruikt voor het nieuwe MINI Vest met een gestreept patroon op de rand van de capuchon en een wit MINI Wing-logo. Alle kledingstukken zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen voor dames en heren. Voor de kleintjes is er het MINI Wordmark Circle Vest Kids. De kleurrijke MINI Gift Set 3 Slabbetjes Graphic zijn verkrijgbaar in een set van 3 stuks en beschermen tegen vlekken tijdens het feestmaal.

Dorst?

Voor wie op de koude dagen liever niet de deur uit wil, is de MINI Graphic Cup bijzonder geschikt. Perfect om een gezellige avond door te brengen met warme chocolademelk, een goed boek en een lekker warm plekje bij de open haard. Als jij graag een warme drank onderweg benut, kan je de goed geïsoleerde MINI Graphic Travel Mug vast en zeker gebruiken. Nog meer dorst? Check dan de MINI-waterfles in tijdloos kleurblokontwerp. De MINI Colour Block Water kan je overal meenemen, net als het MINI Graphic Triangle Noteboek gemaakt van steenpapier.

Ook een beetje duurzaam?

Thuis kunnen de MINI-fans hun kerstboom in stijl versieren met de schattige MINI Charms in de vorm van het silhouet van een MINI of de MINI Bulldog-mascotte. De MINI Charms zijn voor 100% gemaakt van lederafval afkomstig van de productie van MINI-stoelen.