Autonieuws

MG Cyberster: dit is de productieversie, inclusief vleugeldeuren

april 20, 2023

Productieversie MG Cyberster

De MG Cyberster komt naar verwachting in de zomer van 2024 naar Nederland. Informatie over de aandrijflijn geeft het Chinese MG nog niet. We moeten het voorlopig dus stellen met de foto’s van de productieversie. Wat valt op? Een lange motorkap, de lage neus, de gewelfde oppervlakken en zelfs vleugeldeuren.

Nieuwe generatie sportwagenrijders

“Met de Cyberster hebben we een compleet nieuwe roadster gecreëerd voor een nieuwe generatie sportwagenrijders. Deze tweezitter opent een gedurfd en spannend nieuw hoofdstuk voor MG”, zegt Carl Gotham, Advanced Design Director van de Marylebone designstudio van MG in Londen.

“Voor de Cyberster wilden we een ontwerp creëren dat het rijke verleden van het merk eer aan doet en de sportieve bloedlijn van weleer terugbrengt. Tegelijkertijd moest het model absoluut modern en toekomstgericht zijn, in lijn met het MG van nu, en volledig zijn afgestemd op de snelle transitie naar elektrisch rijden.”

MG Cyberster

Rick Barmentlo, commercieel directeur van Van Mossel MG Nederland

“Dit is het perfecte moment om een MG te onthullen die volledig aansluit bij ons performance-DNA en die is ontworpen om bestuurders op alle fronten te bekoren”, aldus Rick Barmentlo, commercieel directeur van Van Mossel MG Nederland. “MG is helemaal klaar voor een elektrische, sportieve toekomst en dit is de perfecte manier om ons 100-jarig jubileum in te luiden.”


MG Cyberster














MG Cyberster